KHL-seura kauppaamassa suomalaista maalitykkiään? - "Myymme johtavia pelaajiamme"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Vaikeuksissa vellova KHL-seura Donbass Donetsk aikoo kaupitalla avainpelaajiaan.

Donbass Donetskin päävalmentaja Andrei Nazarov kommentoi seuran verkkosivuilla Donbassin tulevaisuutta. Viestin mukaan seuralla on edessään vaikeat ajat.

Joukkue saattaakin joutua luopumaan avainpelaajistaan kaikkien vaikeuksien keskellä.

– Ei ole poissuljettua, että myymme useita johtavia pelaajia. Tämä johtuu siitä, että joukkueen on pelattava kaikki ensi kauden ottelut vieraissa. Valitettavasti tämä on realistista, Nazarov selitti.

[ Stanley Cup -finaalit jatkuvat tänään! NordicBetin kertoimet Kings-Rangers -otteluun: 2.05 | 3.70 | 3.30 . Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Seura ehti jo kaupata yhden avainpelaajistaan, kun Evgeny Dadonov siirrettiin suurseura Pietarin SKA:han. Suomalaishyökkääjä Teemu Laine voi siis myös olla hyvinkin kaupanteon kohteena.

Viime kausi oli 31-vuotiaalle Laineelle ensimmäinen Donbassin rivistössä. 54 ottelussa suomalaishyökkääjä keräsi tehot 12+13=25 ja oli joukkueen sisäisessä pistepörssissä viidennellä sijalla.

Ennen Donbassia Laine kiekkoili kaksi kautta KHL-joukkue Dinamo Minksissä. Tuolla maalipyssy naputteli 104 ottelussa peräti tehot 37+40=77.

Donbassin tilanteen katastrofaaliseksi vetää Ukrainassa vallitseva poliittinen kriisi. Aiemmin syttyneiden levottomuuksien keskellä seuran kotihalli ryöstettiin ja poltettiin. Joukkueen tulevaisuus koko KHL-liigassa onkin enemmän kuin vaakalaudalla.

KHL aikoo neuvotella Donbass kanssa seuran tulevaisuudesta kesän aikana.

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut