KHL-seura kosiskelee Suomen olympiapakkia! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

NHL:n ja AHL:n väliä tällä kaudella seilannut Sami Vatanen saattaa jatkaa uraansa KHL:ssä.

KHL-seura Metallurg Novokuznetskin urheilutoimenjohtaja Valeri Zelepukin kommentoi seuran verkkosivuilla, että seura olisi kiinnostunut Anaheim Ducksin organisaatiossa kiekkoilevan Sami Vatasen palveluksista. Novokuznetsk varasi Vatasen KHL:ään liigan omassa varaustilaisuudessa vuonna 2010.

Vatasella on ollut tällä kaudella vaikeuksia mahtua Ducksin puolustusrintamaan ja hän onkin joutunut pelaamaan paljon farmiliiga AHL:ssä. Sotshin olympialaisissa nähtyjen otteiden perusteella AHL on kuitenkin aivan väärä sarja tälle tehopakkaukselle.

Vatanen onkin korkealla juuri Novokuznetskin hankintalistalla.

– Nyt neuvottelemme meitä kiinnostavien jääkiekkoilijoiden kanssa. Esimerkkinä vaikka Anaheimin puolustaja Vatanen. Tämän suomalaisen KHL-oikeudet ovat Metallurgissa, kertoo Zelepukin.

– Mutta kuten tiedätte, monet pelaajat haluavat kokeilla ensin NHL:ssä. Ja vasta sitten he tulevat KHL:ään. Jos Vatanen ei pääse pelaamaan NHL:ssä, hän on periaatteessa suostunut tulemaan Novokuznetskiin.

Vatanen on ollut mukana Ducksin harjoituksissa, mutta vain testaamassa kuntoaan loukkaantumisen jäljiltä. Suomalaispakin alavartalovamma on pitänyt hänet sivussa tositoimista koko maaliskuun ajan.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut