Suomalaispakin KHL-sopimus purettiin - Palaa Liiga-jäille?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Kotoinen Liiga saattaa saada piakkoin kovan luokan paluumuuttajan.

KHL-seura Atlant Mytishi vahvisti torstaina, ettei Janne Niskala jatka joukkueen vahvuudessa enää ensi kaudella. Osapuolet purkivat sopimuksensa ja täten suomalaispakki voi etsiä itselleen uuden työnantajan täysin vapaasti.

Atlant tiedotti verkkosivuillaan leikkaavansa pelaajabudjettiaan eikä kallispalkkainen Niskala mahtunut täten seuran suunnitelmiin.

Niskalan ympärillä on liikkunut viime aikoina paljon huhuja, ja Atlantin rahalliset ongelmat ovan nostaneet huhu-ruletin kierroksia entisestään. Suomalaispakkia on ehditty tuomaan jopa takaisin Liiga-jäille.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Ilta-Sanomat nimittäin uutisoi aiemmin verkkosivuillaan, että Niskalan ensi kauden seura olisi Rauman Lukko. IS:n tietojen mukaan puolustajan sopimus kattaisi ainakin seuraavan kauden.

Niskala pelasi viime kaudella 32 KHL-ottelua ja kasasi niissä tehot 2+7=9. 32-vuotias pakki on pelannut Liigassa viimeksi kaudella 2004-05, juurikin kasvattajaseura Lukon väreissä.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut