KHL-tähdellä kovat palkkavaatimukset NHL-seuroilta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 06/05/2016
Jaa tämä...

Jos jalkapallomaailman pahan pojan Zlatan Ibrahimovicin ympärillä riittää siirtohuhuja niin jääkiekon puolella samanlaisessa huhumyllyssä elää, niin ikään pahan pojan maineessa oleva, venäläistaituri Aleksandr Radulov.

Venäjän maajoukkueessa ja KHL:ssä viime kausina loistanut Radulov on itse ilmoittanut omatoimisesti palaavansa ensi kaudella NHL:n suuriin valoihin. Miehen järjettömät palkkavaatimukset voivat kuitenkin muodostua esteeksi 29 – vuotiaan venäläisen Pohjois-Amerikan valloitukselle. Miehen palvelusten perässä on ollut huhujen mukaan ainakin Colorado Avalanche, Detroit Red Wings, Washington Capitals sekä Florida Panthers. Edellä mainituista ainakin Detroitin general manager Ken Holland on lyönyt Raduloville pöytään tarjouksen yhden vuoden sopimuksesta 4 miljoonan dollarin vuosipalkalla.

Radulov on kuitenkin hinnoitellut itse itsensä reilusti arvokkaammiksi. Herra nimittäin haluaa saada hänestä kiinnostuneelta seuralta kahden vuoden ja 15 miljoonan dollarin arvoisen sopimuspahvin. Miehen arvaamaton käytös aiemmilla NHL-reissuilla kuitenkin pitää seurat varpaillaan, eikä monikaan ole valmis riskeeraamaan 15 miljoonaa siihen, että Radulovin visiitti voi olla jälleen ongelmin täytteinen. Aiemminhan Radulov ”pakeni” vuonna 2008 takaisin kotimaahansa ja KHL-kentille kesken kauden ja sen jälkeinen uusi yritys Pohjois-Amerikassa päättyi Nashville Predatorsin pudotuspeleissä asettamaan pannaan, Radulovin rikottua seuran sisäisiä sääntöjä. Saattaakin olla ettei Radulovia, niin tehokas pelaaja kuin hän onkin, nähdä ensi kaudella rapakon takana ellei hän ole valmis tinkimään palkkavaatimuksistaan.

Lue myös:

VIDEO: SUOMALAISHYÖKKÄÄJÄ RATKAISIJANA STANLEY CUP FINAALISSA

TAPPARA-TÄHDEN NHL-TESTIT PENKIN ALLE

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa