KHL:n tuomarilinja puhututtaa - Jokerit kärsii?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 10/05/2015
Jaa tämä...

Tuomarilinja epäreilu Jokereita kohtaan?

KHL:n huippuottelu Jokereiden ja Moskovan TsSKA:n välillä nosti jälleen Venäjän kiekkoliigan tuomaritoiminnan puheenaiheeksi. Jokerit kärsi ottelussa kotijäällään 3-1-tappion, ja helsinkiläisten riveissä moitittiin jälleen tuomarityöskentelyä.

– Minä en tiedä, minkä takia tuomarit ovat noin epäreiluja. Minun mielestäni tuomaritoiminnassa ei ole mitään fair playta. Varsinkin nämä isot seurat vievät meitä 6-0 näissä jutuissa, Jokeri-luotsi Westerlund totesi seuran verkkosivuilla.

Asia oli pinnalla jo viime kaudella, kun Jokerit pelasivat KHL:n kärkiseuroja vastaan. Helsinkiläisjoukkueen johto on ollut asiasta yhteydessä KHL:ään, mutta meno on jatkunut samanlaisena kuin ennenkin.

– Me olemme olleet kauttaaltaan vaikeuksissa isoja seuroja vastaan, ja jo viime vuonna. Tuomarityöskentelystä puhuttiin yleisesti viime kauden jälkeen ja tämän kauden alussa, mutta olemme jääneet jalkoihin näissä isoissa peleissä. On otettu tietysti tyhmiäkin jäähyjä, mutta välillä tuntuu, että kaveri ei saa mistään paikoista jäähyjä. Se on iso ero, kun on hyvä joukkue vastassa. Se ottaa koville. Tähän Erkkakin varmaan reagoi. Tämä huolestuttaa pitkässä juoksussa, sillä mekin haluamme pärjätä, seuran GM Jari Kurri kertoi MTV Sportille.

Ei ole yllätys, että KHL:ssä tuomaritoiminta aiheuttaa puhetta, ja asiaan tuskin saadaan muutosta vaikka tilanteesta valitetaan. Jokerit on tiennyt jo KHL:ään liittyessään, millaiseen sirkukseen seura on lähtenyt mukaan.

Jääkiekon KHL:ssä pelataan maanantaina seitsemän ottelua. Yksi mielenkiintoisimmista käydään Neftehimikin ja SKA Pietarin välillä.

NHL:n runkosarjan käynnistymiseen kunniaksi Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla - ilman riskiä!
Hae riskitön veto täältä!

nhl-pro-nordicbet
Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015!
Jokereille tappio KHL:n huippuottelussa!