Iltalehti: KHL:n hallitukselle videotodiste TsSKA:n suosimisesta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KHL:n pudotuspelit ovat etenemässä loppuhuipennusta kohden. Helsingin Jokereilta loppuhuipennus jää tällä kertaa kokematta, sillä KHL:n ainoa suomalaisjoukkue hävisi itälohkon välieräsarjassa TsSKA Moskovalle voitoin 4-1.

Läpi ottelusarjan keskustelunaihetta antoi tuomarityöskentely eikä keskustelu ole vieläkään ohitse. Iltalehti on saanut haltuunsa KHL:n erotuomaritoiminnan virheistä varsin mielenkiintoista materiaalia. Video ja kirjelmä on osoitettu KHL:n hallitukselle ja kurinpitolautakunnalle.

Jotta lisätään hieman vettä myllyyn, nostetaan muutama esimerkki näytille. Ensimmäisessä tapauksessa TsSKA Moskovan supertähti Aleksander Radulov taklaa Jokerien Steve Mosesia törkeästi selkään ja mitä tekevät tuomarit? Eivät mitään.

Toisessa tapauksessa puolestaan jokerihyökkääjä Tomi Mäki rynnistää vastustajan maalille, hänet kaadetaan ja tilanteen päätteeksi moskovalaisseuran pelaaja lyö suomalaista mailalla päähän. Tuomarit eivät reagoi millään tavalla.

Monet KHL-seurat ovat kritisoineet voimakkaasti KHL:n erotuomarityöskentelyä, sillä tiettyjä seuroja suositaan ja varsinkin seuroja, jotka eivät ole Venäjältä, kohdellaan huonosti.

Tuomarityöskentelystähän riittää keskustelua lähes loputtomiin. Tuomareita on loppupeleissä hirveästi turhaa syyttää, sillä pelaajat pelaavat ja tuomarit tuomaroivat. Siitä huolimatta kyllähän se on varsinkin Venäjällä pelatessa helpompaa viheltää jäähyjä ei-venäläisille joukkueille kuin oman maan joukkueille.

Lähde: Iltalehti

Näet tästä tuomareiden tekemiä virheitä TsSKA ja Jokereiden välisessä ottelusarjassa!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut