Teemu Selänteen TS8-ravintolisät yksinoikeudella Tokmanni-Konsernille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Suomalainen kiekkolegenda ja entinen NHL-tähti Teemu Selänne on tehnyt uuden aluevaltauksen.

Vähittäiskauppaketju Tokmanni on tänään tiedottanut, että se alkaa tehdä yhteistyötä entisen jääkiekkotähden Teemu Selänteen kanssa. Uusi yhteistyösopimus antaa Tokmannille yksinoikeuden myydä 684 NHL-maalia urallaan tehneen Selänteen nimikkoravintolisiä. Tokmannin mukaan TS8-ravintolisä tuotesarjaan kuuluu proteiinipatukoita ja -jauheita, omega-3-kalaöljykapseleita, palautumisjuomajauheita, proteiinipannukakkujauhe sekä vettä. Kyllä, luit oikein. Vettä.

Tokmannin mukaan Finnish Flash on itse ottanut aktiivisesti osaa tuotesarjan luomiseen ja käytännön asioihin. ”Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän olen alkanut huolehtia syömisestäni ja omasta terveydestäni. Paljon on puhuttu siitä, että nuoret liikkuvat liian vähän ja syövät epäterveellisesti. Koen omasta terveydestä huolehtimisen tärkeäksi, ja tätä sanomaa haluan viestiä myös nuorille”, Selänne kertoo Tokmannin julkaisemassa tiedotteessa.

Teemu Selänne julkaisi aiemmin viime vuonna Selanne.com sivut, jotka sisälsivät myös oman Selänne aiheisen verkkokaupan. Sivulla on myynnissä muun muassa Sel8nne vaatemallisto. Sivustolla on myös mainostettu avaamisesta asti ”pian myyntiin tulevia” TS8-ravintolisiä. Nähtäväksi jää tulevatko tuotteet myyntiin myös Selanne.com sivulle vai vain Tokmannin Toknet-verkkokauppaan.

Lähde: Kauppalehti

Lue myös:

VIDEO: Selanne.com sivu esittelee #8 huikeaa uraa

VIDEO: Messiltä ja Suarezilta törkeän hieno rangaistuslaukaus viimeistely