VIDEO: Kiinalaisveskarilla jano väärällä hetkellä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 26.5.2015

Kiinan jalkapalloliigan ottelussa Liaoning vs. Chongding Lifanin koettiin sunnuntaina nauruhermoja koettelevia hetkiä. 0-1 tappiotilanteessa ollut Liaoning hyökkäsi raivolla kohti vieraiden maalia, aiheuttaen joukkueelle vapaapotkun aivan rangaistusalueen tuntumasta. Pelaajat kävivät vapaapotkupaikalla pientä naljailua tilanteesta, ja vieraiden maalivahti Sui Weijie päätti käydä kostuttamassa kurkkuaan kaikessa rauhassa ennen vaparia.

Kotijoukkueen Liaoningin keskikenttäpelaaja Ding Haifeng oli kuitenkin tilanteen tasalla. Kotijoukkue antoi vapaapotkun nopeana ja lyhyenä, jolloin Haifeng syöksyi maalintekoon. Maalivahti Sui Weijie siemaili edelleen hölmistyneenä pullostaan vettä, kun kotijoukkueen Haifeng kiskaisi pallon maaliin. Ottelun 83. peliminuutilla syntynyt maali tasoitti ottelun tilanteeseen 1-1, mikä oli myös ottelun lopputulos.

Sakkokassa kilisi.

Maalivahdin todella nolon mokan vuoksi Chongding Lifan menetti ottelun voiton. Joukkue muistikin Sui Weijietä jälkeenpäin 50 000 yuanin eli reilun 7000 euron sakolla. Maalivahti itse vakuutteli ottelun jälkeen, ettei hän enää koskaan menetä keskittymistään noin karmaisevalla tavalla kesken pelin. Hän oli myös pahoillaan tekemästään virheestä, ja sen johdosta menetetyistä pisteistä.

Alla video huvittavasta tilanteesta, jonka vuoksi veskari Weijie nukkuu yönsä huonosti. Videolla esiintyvän kotijoukkueen valmentajankin ilme on kullanarvoinen maalin syntyessä.