VIDEO: Kikkaileeko tässä Japanin ensimmäinen NHL-tähti?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Kaverilla taidot kohdillaan

13-vuotias Aito Iguchi hämmästyttää YouTube-videoillaan, sillä japanilaisnuorukainen näyttäisi pätkien perusteella olevan varsin lupaava kiekkomies. Nuori pelimies on ladannut nettiin useita videoita, joista voi todeta, että kaverin mailankäsittelytaidot ovat huippuluokkaa.

Iguchi on jo nyt onnistunut kiinnittämään monen NHL-scoutin huomion. Japanin taso jääkiekossa ei huimaa päätä, joten todellinen kuva nuoren lupauksen taidoista saadaan kuitenkin vasta, kun hän saa vyölleen pelejä hieman isommissa ja kovemmissa ympyröissä. Tällä hetkellä kaikki näyttää kuitenkin Iguchin kannalta erittäin lupaavalta, mikäli hänen mielenkiintosta jääkiekkoa kohtaan säilyy myös vanhemmalla iällä.

YouTubesta löytyy video, joka tuo erittäin vahvasti mieleen NHL-tähti Patrick Kanen kikkavideot. Iguchi todistaa videolla, että häneltä löytyy jo nyt äärimmäisen pehmeät kädet ja painava laukaus.

Katso tästä pätkä Iguchin taidoista:

 

Japanista ei ole vielä toistaiseksi tullut yhtään NHL-tähteä, mutta Iguchilla voisi olla hyvät saumat nousta isoihin parrasvaloihin. On absurdia puhua tällaisia, kun kyseessä on vasta 13-vuotias pelaaja, mutta tähän maailma on mennyt. Joka tapauksessa japanilaisen nimi on merkattu jo isolla kynällä ylös myös Pohjois-Amerikassa.

Iguchin on mahdollisimman nopeasti päästävä pelaamaan kovempiin sarjoihin ja maihin, mikäli hän haluaa kehittyä jääkiekkoilijana. Jäämme innolla odottelemaan uutisia tästä kaverista!

Lue myös:

Anaheim-tähtien kasetti petti – matsin loppuun joukkomyllyt

PELAA NYT