Kim Hirschovits Espoon Bluesiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Kim Hirschovits palaa Suomeen.

Kim Hirschovits siirtyy Espoon Bluesiin Dinamo Minskista. 31-vuotias sentteri edusti viime kaudella alkukauden myös Luleå HF:aa.

Hirso on aiemmin edustanut Suomessa Jokereita ja HIFK:ta, joten nyt mies on edustanut kaikkia pääkaupunkiseudun joukkueita. Hirso voitti myös SM-liiga pistepörssin HIFK:n paidassa kaudella 2008-2009.

Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho kommentoi Hirschovitsin siirtymistä espoolaisten riveihin.

– Kim Hirschovits tuo joukkueeseen arvokasta kokemusta ja johtajuutta. Joukkueen rakenne on nyt hyökkäyksen osalta hyvässä kunnossa ja pystymme roolittamaan joukkuetta entistä paremmin pelaajien omien vahvuuksien kautta. Hirschovitsin sopimuksen myötä joukkueen rakennus on nyt keskushyökkääjien osalta valmis.

Hirschovits on edustanut Suomea 16 A-maaottelussa. Hirso oli myös mukana nuorten MM-kisoissa vuonna 2002. Mies itse kommentoi siirtymistään Bluesiin.

– Olen viimeiset pari vuotta pelannut eri seuroissa ulkomailla ja kokonaisuutena peli on mennyt jokaisella osa-alueella eteenpäin. Uskon että pystyn auttamaan joukkuetta maalien ja pisteiden lisäksi myös muilla tavoin ja pystyn pelaamaan sitä kovaa peliä mitä Espoossa pelataan. Voittaminen ajaa pelaamistani eteenpäin ja teen kaikkeni sen eteen. Pisteitä tulee jos on tullakseen, voittaminen on kaikista tärkeintä.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen