Räikköselle pitkästä aikaa kehuja - "Olemme tyytyväisiä"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Kimi Räikkönen sai Ferrarin tallipäällikkö Marco Mattiaccilta kehuja Belgian GP:n jälkeen.

Kimi Räikkönen ylsi viikonloppuna ajetussa Belgian GP:ssä kauden parhaimpaan sijoitukseen, kun mies ohitti ruutulipun kisan neljäntenä kuskina. Räikkönen oli lopussa kiinni jopa palkintopallitaistossa, mutta toinen suomalaiskuski Valtteri Bottas onnistui ohittamaan hänet vain neljä kierrosta ennen maalia.

Sinivalkoisesti katsottuna Belgian GP meni siis erittäin mallikkaasti. Tyytyväisiä oltiin myös Ferrarin leirissä, sillä Räikkönen sai vihdoin ja viimein ajettua yhden kisan ilman suurempia ongelmia.

– Me olemme hyvin tyytyväisiä Kimiin tänään. Hän tuli lähelle palkintosijaa ja saavutti kauden parhaan tuloksensa. Sen tuloksen myötä säilytimme valmistajien MM-sarjan kolmossijamme, Ferrarin tallipäällikkö Marco Mattiacci kehui tallin verkkosivuilla.

[ Hohoi! Unibet tarjoilee Valioliigaan sekä Mestarien liigaan mahtavan tarjouskampanjan! Katso se tästä! ]

Kehuja irtosi myös Ferrarin tekniseltä johtajalta Pat Fryltä.

– Kimi ajoi puhtaan kisan ja olemme tyytyväisiä siitä, että hänen tuntumansa autoon paranee. Se oli tarkkaa työtä eikä hän tehnyt virheitä. Me tulimme hänen kanssaan lähelle kolmatta sijaa, jonka hän olisi ehkä ansainnut, Fry sanoi.

Räikkönen itse otti nelossijan – sekä tästä seuranneet kehut – vastaan totuttuun tapaan; kylmän viileästi.

– Tämä oli luultavasti vuoden ensimmäinen kisa, joka oli puhdas. Meillä ei ollut vaurioita autossa eikä muita ongelmia, joten pystyimme tekemään oman kisamme. Vauhti ei ollut mitenkään huonoa, mutta tämä ei silti ole tarpeeksi hyvää, Räikkönen kommentoi Crash.net -sivuston mukaan.

– En usko, että ansaitsimme yhtään parempaa. Jos olisimme ansainneet, olisimme saaneet sen tänään, mutta se jäi muutaman kierroksen päähän. Neljäs sija osoittaa, että etenemme oikeaan suuntaan, mutta se ei tarkoita, että voimme tyytyä tähän. Saavutimme hyvän määrän pisteitä, mutta olemme täällä voittaaksemme ja jatkamme työntekoa päästäksemme huipulle. ”Jäämies” jatkoi.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut