Italialaislehti: Kimi Räikkösen tarina Ferrarilla ohi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Puhutuin aihe F1-maailmassa on ollut Kimi Räikkösen tilanne Ferrarilla ja nyt tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että luotettavien lähteiden mukaan suomalaisen jatko Ferrarilla on tulossa päätökseen.

Kimi Räikkösen ja Ferrarin tiet tulevat eroamaan tämän kauden päätteeksi. Asiasta kertovat luotettavat italialaiset lähteet. Suomalaisen kisaesitykset ovat olleet vaihtelevia eikä voittotili ole vieläkään auennut.

Italialainen urheilulehti Corriero dello Sport uutisoi verkkosivuillaan, että Ferrari on tehnyt sopimuksen Valtteri Bottaksen kanssa. Sen myötä Bottas tulisi korvaamaan Kimi Räikkösen italialaistallissa ensi kaudella.

Saksalainen moottoriurheilusivusto selvitti jo aikaisemmin, miten Räikkösen jatkoon suhtaudutaan ratojen ulkopuolella. Sivusto kysyi asiaa usealta italialaistoimittajalta.

Eri medioita edustavista toimittajista seitsemän oli selvästi sitä mieltä, että Räikkösen aika on ohi ja hänet pitäisi vaihtaa toiseen kuljettajaan. Puolustajat jäivät varsin selkeästi alakynteen, sillä vain kaksi toimittajaa oli Räikkösen jatkon kannalla.

Räikkösen korvaajaksi italialaistoimittajat ehdottivat muun muassa Nico Hülkenbergia, Daniel Ricciardoa ja Carlos Sainzia. Myös Bottas mainittiin pariin otteeseen. Nyt Corriello dello Sportin mukaan sopimus on tehty juuri Bottaksen kanssa.

F1-kausi palaa kesätauolta ensi viikolla

F1-kausi on tällä hetkellä pienellä kesätauolla, ja sirkus starttaa uudelleen vasta ensi viikolla Unkarissa. Ennen sitä Ferrarin huhuttu deadline jatkosopimuksen kirjoittamiseen on 31. heinäkuuta.

Tallipäällikkö Maurizio Arrivabene on tähän mennessä tyytynyt toteamaan, että jatko on Räikkösen omissa käsissä, mutta nyt tilanteeseen tuli uusi käänne.

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Unibet pitää Unkarin osakilpailun suurimpana voittajasuosikkina Lewis Hamiltonia. Hänelle sivusto tarjoaa kerrointa 1,50. Räikkösen kerroin on puolestaan 22.00.

Unibetillä on selkeä näkemys siitä, että kuka tulee juhlimaan F1-mestaruutta. Hamiltonin kerroin mestaruuteen on vain 1,18.

Tutustu lisäksi myös Unibetin erinomaiseen livevetotarjontaan. Viikonlopun aikana sivustolla on mahdollista seurata muun muuassa Newportin ATP-tennisturnauksen tapahtumia.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Kolmen kovan kombinaatio – UFC, Unibet ja JVG Game Nights!

betway