Kimin ura jatkuu Ferrarilla, mikäli uskomme Internetiä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/02/2015
Jaa tämä...

Tänään se alkaa! Formula 1: sten legendaarinen Britannian Grand Pixin kisaviikonloppu. Vuodesta 1950 asti ajettu osakilpailu ja koko kisaviikonloppu ajetaan tutusti Silverstone Circuitilla.

Tämän vuotinen Silverstonen kisa on erityisen tärkeä Suomen omalle pojalle, jäämies, Kimi Räikköselle. Tuoreella isällä ei ole enää varaa yhteenkään virheeseen tai hän tulee todennäköisesti samaan kenkää Ferrarilta. Mikä olisi tietenkin sääli, koska Räikkönen on tällä hetkellä koko F1 sirkuksen rakastetuin kuljettaja.

Sen todistaa muuan muassa alkuviikosta tehty kansainvälinen fanitutkimus, jossa selvitettiin yleinen mielipide siitä, kuka kuljettaja on F1 fanien suurin suosikki. Muun muassa Twitter-tili FansOfKimiRäikkönen on jakanut äänestyksen tuloksen:

Twitterissä järjestettiin myös torstaina mieletön kampanja Kimin puolesta. Muutaman järjestäjän toimesta oli päätetty, että tietystä kellon ajasta eteenpäin kaikki Kimifanit osoittavat tukensa miehelle tunnisteella #allwithkimi7. Kampanja tuotti tulosta koska #allwithkimi7 nousi illan aikana koko Iso-Britannian toiseksi suurimmaksi puheenaiheeksi. Järjestäjät jakoivatkin myöhemmin kiitoksen kaikille osanottajille:

#AllwithKimi7 kampanjan jälkeen Twitterissä nimimerkillä –Fabio-  operoiva F1 fani on jakanut mielenkiintoista postausta, jonka tavoitteena on saada pidettyä Kimi Ferrarilla niin sanotusti kansalaisaktivismin voimin. Ohessa onkin julkaisu, jossa linkki sivustolle jota klikkaamalla annat tukesi Kimin jatkokaudelle Ferrarilla. #KeepKimi!

Kaiken Kimi Räikköseen kohdistuvan paineen ja epävarmuuden allakin fanit muistavat sen mistä puusta mies on oikein veistetty. Eräs naispuolinen fani muistuttaakin meille kaikille, että Kimi kyllä tietää mitä hän tekee:

Ja pakkohan tähän loppuun on vielä lisättävä klassikkovideo jossa Kimi ärähtää tallihenkilökunnalle Abu Dhabin osakilpailussa muutama vuosi sitten. Tämä historiankirjoihin jäävä keskustelu on eittämättä yksi suuri syy koko Kimi Räikkösen valtavaan kansansuosioon:

Käy lukemassa myös vihje ja ennakkoasetelmat sunnuntain osakilpailuun!

Tutusu myös vedonlyöntisivuihin, jotka tarjoavat kertoimia muun muassa Kimin potkuille…