Kimmo Timonen Flyersin organisaatioon töihin? | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kuva: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Antti 17.6.2015

Kimmo Timonen nauttii tällä hetkellä täysillä Stanley Cup-mestaruudesta. Suomalaiskonkari sai NHL-uralleen uskomattoman hienon päätöksen.

Spekulaatiot käyvät kuitenkin kuumina jo siitä, mitä Timonen tekee kiekkouransa jälkeen. Ainakin Philadelphia Flyers olisi kiinnostunut suomalaisen palveluksista, mikäli on uskominen csnphilly.com-sivuston uutista.

Uutisen mukaan Philadelphia Flyersin GM Ron Hextal aikoo olla Timoseen yhteydessä, jotta he voivat keskustella mahdollisista työtehtävistä. Timonen kertoi itse jo aiemmin olevansa kiinnostunut työskentelemään Flyersin organisaatiossa.

– Kunhan hän saapuu takaisin Philadelphiaan, istumme alas ja juttelemme. Sitten katsomme mihin suuntaan asiat etenevät, Hextal totesi suunnitelmistaan.

Timonen viihdytti Philadelphian yleisöä pelaajana vuosina 2007-2014. On varmaa, että organisaatiossa on paikka huikean uran pelanneelle suomalaiselle.

Vaikka NHL-kausi on nyt taputeltu, on kiekkofaneilla silti jännitettävää, sillä edessä on vielä muun muassa kauden parhaan puolustajan ja tulokkaan valinnat.

Unibetin kertoimet Calder Memorial Trophy-ehdokkaille:

Gadreau, Johnny 1.40

Ekblad, Aaron 2.50

Stone Mark 7.50

Kertoimet James Norris Memorial Trophy-ehdokkaille:

Karlsson, Erik 1.20

Subban, P.K. 4.00

Doughty Drew, 10.00

Lue myös: Kolmen suomalaiskiekkoilijan NHL-kausi päättyi mestaruusjuhliin!

Chicago on mestari!