Kimmo Timoselle 1000 NHL-ottelua täyteen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Timonen kuudes suomalainen tonnikerhossa.

Kimmo Timonen saavutti viime yön Änärikierroksella jotain sellaista, mihin on aiemmin pystynyt vain viisi muuta suomalaista. Timoselle tuli mittariin 1000 NHL-ottelua, kun Philadelphia Flyers kohtasi Tampa Bay Lightningin! Kuopion kasvatti täytti myös samana päivänä 38 vuotta, joten kyseessä oli todellinen merkkipäivä. Flyers kuitenkin hävisi Timosen merkkiottelun 2-4 lukemin.

Timonen pääsi eilen erittäin maineikkaaseen seuraan, sillä viisi aiempaa 1000 NHL-ottelua pelannutta suomalaista ovat Teppo Numminen, Teemu Selänne, Jari Kurri, Olli Jokinen ja Saku Koivu.

Erittäin komea merkkipaalu saa vielä hienomman sävyn, kun ottaa huomioon Timosen vaikea NHL-uran alun. Timonen ramppasi ensimmäisen kauden NHL:n ja AHL:n väliä ja miehen mahdollisuuksia epäiltiin suuresti. Perimmäinen syy epäilyjen takana oli Timosen lyhyys. Seuraavalla kaudella mies kuitenkin murtautui sisään taalaliigaan ja siitä lähtien Timonen on ollut ensin Nashville Predatorsin ja myöhemmin Philadelphia Flyersin vakiokalustoa.

Onnea Kimmo!

Veikkaussivut | Oskari