SS: Kimmo Timonen uran jatkumisesta - "Ei tiedä pystynkö pelaamaan enää ikinä"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Kimmo Timosen uran jatko on todella heikoilla hangilla.

Kimmo Timosen kiekkouran jatkuminen on vielä pahasti harkinnan alla. 39-vuotiaalla suomalaispakilla todettiin elokuussa veritulpat sekä molemmissa keuhkoissa että oikeassa jalassa.

Diagnoosin jälkeen Timonen onkin joutunut ottamaan kevyemmin treenaamisen suhteen eikä mies olekaan pystynyt harjoittelemaan täyspainoisesti sairaalasta päästyään.

– Olen pitänyt kuntoa yllä ihan vaan kevyesti urheilemalla. Kontaktia pitää välttää koko ajan. Ohjelmaan kuuluu siis pyöräilyä ja lenkkeilyä, Timonen kommentoi Savon Sanomien haastattelussa. 

[ Tänään tarjolla jykevä Liiga-kierros! Betsaa Nordicbetilla peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Vaikka treenaaminen on saatu jo aloitettua, on uran jatkuminen vielä täysin auki. Puolustajan antamien kommenttien perusteella tilanne ei kuitenkaan näytä järin hyvältä.

– Totuus on tämä, etten tiedä pystynkö pelaamaan enää ikinä. Aika tulee varmaan sen näyttämään. Mukavahan se olisi vielä pelata, mutta katsotaan sitten kun asian päätös on edessä, Timonen linjasi.

– Olen nähnyt muutamia lääkäreitä täällä, ja diagnoosi on sama kuin Suomessa. Eli toipumiseen menee verenohennuslääkkeiden takia kuukausia. Uusia tutkimuksia ei tarvinnut ottaa, kun Suomessa otetut olivat todella hyviä, suomalaispakki jatkoi.

Timonen kuitenkin pyrkii viimeiseen asti takaisin NHL-kentille.

– Aika tulee näyttämään tämän asian, mutta ei se varmaan kaukana ole. Haluan kuulla mahdollisimman monen lääkärin mielipiteen ja teen sen perusteella sitten päätöksen, Timonen kertoi.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut