Hallitseva mestari lähetti Sharksit kesälomille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Los Angeles Kings oli kotiedun verran parempi sarjassa Sharkseja vastaan.

Los Angeles Kingsin ja San Jose Sharksin välisessä playoff-sarjassa mentiin aina klassiseen Game Seveniin asti. Ennen seitsemättä kohtaamista joukkueiden välinen sarja oli tarjonnut vain kotivoittoja, eikä tuo taika rikkoutunut tälläkään kertaa.

Maalittoman, mutta tasaväkisen ensimmäisen erän jälkeen alkoi ottelussa tapahtua myös tulostaululla. Ajassa 24.11 Justin Williams pääsi iskemään ylivoimalla päädystä maalin kulmalle kimmonneen kiekon Antti Niemen selän taakse. Kings ja Williams eivät kuitenkaan tyytyneet tähän. Vain noin kolme minuuttia myöhemmin Williams sai Anze Kopitarilta passin hyökkäysalueella ja upotti kiekon etukulmasta Sharksin maaliin. Antti Niemi oli sivuttaisliikkeessä eikä näin kerinnyt torjumaan Williamsin laukausta.

Sharksit hakivat raivokkaasti kavennusta kolmannessa erässä ja palkinto tulikin ajassa 45.26, kun Dan Boylen laukaus yllätti Kingsien Jonathan Quickin. Enempää armopaloja Quick ei enää ottelussa tarjoillut ja näin Kings eteni todellakin pienillä marginaaleilla konferenssin finaaliin.

Kingsin seuraava vastustaja selviää ensi yönä, kun Chicago Blackhawks ja Detroit Red Wings pelaavat oman Game Seveninsä.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen