Kisäisännät jatkoon karsealla tuomarifarssilla - Katso video! | MM-kisat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Valko-Venäjä sai paikkansa puolivälieristä enemmän kuin epäilyttävällä tavalla.

Maanantai-iltana pelattu Valko-Venäjän ja Latvian välinen ottelu määriitteli hyvin pitkälti B-lohkon jatkopaikat. Ottelu olikin hyvin tärkeä myös Suomelle, jonka jatkopaikka ei ollut enää omissa käsissä.

Kyseinen matsi sujui tasaisena aivan loppusummeriin saakka, ja kisaisännät johtivat ottelua niukasti 2-1, kun kamppailun viimeinen peliminuutti pyörähti käyntiin. Latvia haki tasoitusosumaa vimmatusti ylivoimalla ja lopulta Kaspars Daugavinsin tulinen laukaus heilahti Valko-Venäjän verkkoon.

Erotuomari päätti kuitenkin hylätä tasoitusosuman maalivahdin häirintään vedoten. Tilanteessa latvialaispeluri Gints Meija teki isäntien veskari Kevin Lalandelle maskia ihan normaaliin tapaan.

– Näytti siltä, että tuomari halusi vain lähteä pois täältä ja hän halusi mennä baariin. He varmaan nimeävät kadun hänen mukaansa. Se on minun näkemykseni, Latvian päävalmentaja Ted Nolan vaahtosi sport-express.ru:n mukaan ottelun jälkeen.

– En hyväksy sitä tuomiota ollenkaan. Mielestäni tuomari on meille vähintään velkaa sen, että hän olisi katsastanut tilanteen uudestaan. Eikä vain suoralta kädeltä todeta, että ei maalia, Nolan jatkoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Valko-Venäjä iski sotkun jälkeen kiekon kertaalleen tyhjään Latvian maaliin ja voitti täten ottelun lukemin 3-1. Samalla kisaisännät varmistivat paikkansa puolivälieristä, kun joukkue nousi sarjataulokossa Suomen ohi.

Katso käsittämätön tilanne tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut