Kisojen kärkimailla suuria loukkaantumishuolia! | MM-kisat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Pahat loukkaantumiset ovat nakertaneet lähes jokaisen kärkimaan kokoonpanoja.

MM-kisojen kärkimaiden kokoonpanot ovat ottaneet pahasti osumaa ensimmäisten otteluiden aikana. Aiemmin uutisoimme, että esimerkiksi Tshekin NHL-pakki Roman Polak joutui jättämään kisat kesken heti ensimmäisessä ottelussa saatuun vammaan. Sama kohtalo osui myös Sveitsin NHL-apu Sven Bärtschille.

Suomen kokoonpanosta taas on pudonnut pois järkyttävän tällin päähänsä saanut Pekka Jormakka.

Nyt loukkaantumiset ovat alkaneet aiheuttamaan päänvaivaa myös Ruotsille ja etenkin Venäjälle. Ruotsi menetti takalinjoiltaan tärkeän lenkin, kun Linköping-pakki Daniel Rahimi joutuu jättämään kisat kesken. Ruotsalaispakin kohdalla pelätään, että Tshekki-pelissä saatu kova isku on vaurioittanut hänen munuaisiaan.

Rahimi pelasi ottelun loppuun kivuista huolimatta, mutta yöllä miehen tila oli heikennyt huomattavasti. 27-vuotias Rahimi oli virtsannut toistuvasti verta eikä hän pystynyt nukkumaan kovien kipujen keskellä. Tiistaina Rahimi lennätetäänkin ambulanssilennolla takaisin Ruotsiin tarkkailuun.

Venäjän kokoonpanosta on taas poistunut jo kaksi NHL-pelaajaa. Ensin Andrei Loktionov loukkaantui heti ensimmäisessä MM-vaihdossaan Sveitsiä vastaan. Maanantaina pelatussa USA-ottelussa taas loukkaantumispeikko tarrasi Washington Capitalsia edustavaan Dmitri Orloviin. NHL-pakin käsi murtui eikä hän pysty enää pelaamaan näissä kisoissa.

Kaksikon lisäksi myös tähtihyökkääjä Artem Anisimov kärsii pahasta vammasta, sillä Columbus Blue Jackets -hyökkääjä pelaa kisoissa murtuneella sormella. Maksim Tshudinov on ollut poissa tositoimista kuumeen takia ja Vadim Schipachev taas kärsii Jormakka-tällistä saatua pelikieltoaan.

Katso myös Veikkaussivujen jääkiekon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut