Philipp Kohlscreiber - Carlos Berlocq 19.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Massakenttäspealisti haastaa Philipp Kohlscreiberin Metzissä.

Philipp Kohlscreiber – Carlos Berlocq (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,22 | 4,00 

 

 

ATP-tennistä Metzistä, toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Saksan Philipp Kohlscreiber sekä vastaan asettuva Argentiinan Carlos Berlocq. Ensimmäisellä kierroksella Philipp Kohlscreiberin ei tarvinnut pelata lainkaan, kun taas Carlos Berlocq nappasi avauskierroksella voiton tsekkiläistä Jan Veselyä vastaan. Philipp Kohlscreiber on ehdottomasti tämän turnauksen suurimpia voittajasuosikita, Carlos Berlocqin tilanne vaikuttaa huomattavasti vaikeammalta. Carlos Berlocq viihtyy nimenomaan massalla, mutta kovat kentät eivät lukeudu argentiinalaisen suosimiin alustoihin.

Philipp Kohlscreiber pelasi kauden viimeisessä Grand Slam -turnauksessa, New Yorkissa erinomaisesti, sillä saksalainen hävisi itseasiassa vasta neljännellä kierroksella. Philipp Kohlscreiber on erinomainen syötönpalauttaja ja toisekseen yhden käden rysty on koko ATP-kiertueen parhaimmistoa. Philipp Kohlscreiberhan voitti New Yorkissa esimerkiksi kotiyleisön suursuosikin John Isnerin, joten se kertoo siitä, että syötönpalautuksissaan saksalainen onnistui kyseisessä ottelussa aivan erinomaisesti. 

Carlos Berlocq ei ole syksyn aikana saanut kovilla kentillä mitään aikaan, mutta sehän ei missään tapauksessa argentiinalaisen osalta ole mitään uutta. Tässä ottelussa on etukäteen ajateltuna vain yksi suuri suosikki ja se on Philipp Kohlscreiber. Yksinkertaisesti tällä alustalla Carlos Berlocq lienee vailla mahdollisuuksia saksalaisen pysäyttämiseen. Suora voitto kahdessa erässä on hyvä valinta.

Veikkaussivut | Tuomas