Kohta kukaan ei enää pidä Alexis Sanchezista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Alexis Sanchezista on pikku hiljaa tulossa jalkapallomaailmassa ei-toivottu henkilö. Ensin elokuun siirtoikkunan loppupuolella Arsenalin muut pelaajat toivoivat, että seura myisi chileläistähtensä. Sitten viikonloppuna Sanchez oli Chelsea -ottelun vaihtopenkillä räjähtänyt nauramaan, kun Arsenalin ranskalaiskärki Lacazette missasi varman maalipaikan. Tästä suivaantuneena Arsenalin fanit nyt haluavat Sanchezin pihalle seurasta. Ja sitten vielä Real Madridin presidentti Florentino Perez haluaisi ostaa Sanchezin, mutta seuran veteraanipelaajat vastustavat jyrkästi.

Telegraph uutisoi elokuun lopulla, että suurin osa Arsenalin ykkösjoukkueen pelaajista olisi siirtoikkunan aikana tyystin kyllästynyt Sanchezin touhuihin ja halunnut tämän ulos. Muut pelaajat olivat Telegraphin mukaan sitä mieltä, että Sanchezilla ei enää ole mitään intohimoa pelata Arsenalissa, ja että liian pitkään Sanchezin on annettu laittaa itsensä muun joukkueen edelle. Sanchezia pidettiin, ja ehkä pidetään vieläkin, joukkuetta hajottavana tekijänä, ja että tilanne vain pahenee, mitä kauemmin Sanchez on ilman uutta sopimusta.

Elokuun siirtoikkunan aikana Arsenalin fanit kyllä halusivat kovasti pitää kiinni taitavasta Sanchezista, mutta nyt kannattajienkin mieli alkaa kääntyä.

Viime viikonlopun Chelsea -ottelussa Sanchez istui penkillä, eikä hän ilmeisesti pitänyt vaihtokomennuksesta. Kamerat ja katsojat huomasivat Sanchezin räjähtäneen hysteeriseen nauruun, kun Arsenal -kärki Alexandre Lacazette missasi maalin muutaman metrin päästä.

Twitter täyttyi pian vihaisten fanien kommenteista.

 

 

Espanjalainen julkaisu Don Balon nosti hiljattain Alexis Sanchezin esille Real Madridin tammikuun siirtoikkunan ykköshankintana, Sanchezista tuli joukkueeseen uusi numero 9. Joukkueen presidentti Florentino Perez on ilmeisesti chileläisen suuri ihailija.

Real Madridin pelaajat kuitenkin nousivat heti Sergio Ramosin johdolla vastarintaan. Real Madridin nykyinen numero 9, Karim Benzema, on seurassa hyvin suosittu. Ramos ja kumppanit ovat ilmeisesti sitä mieltä, että jos uusi 9 pitää joukkueeseen tuoda, niin sitten joku nuorempi.

Parhaat talletusbonukset