VIDEO: Barcelona joutuu selviämään kaksi ottelua ilman supertähteään?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Tämän jalkapallokauden tappioitta aloittanut viime vuoden La Liga ja Mestarien Liiga voittaja FC Barcelona kärsii tällä hetkellä useista loukkaantumisesta. Tilannetta ei helpota yhtään se seikka että katalaaneilla on tällä hetkellä tammikuun siirtoikkunaan asti voimassa oleva siirtokielto, mikä estää uusien pelaajahankintojen tekemisen ja joukkueen täydentämisen. Joukkue on jo tehnyt sopimuksen muun muassa Arda Turanin kanssa, mutta siirtokielto estää vielä miehen peluuttamisen virallisissa otteluissa.

Nyt joukkueen suurin supertähti Lionel Messi on tekemässä joukkueensa tilanteesta vielä vaikeamman vuoden vaihteen otteluissa. Etelä – Amerikasta kantautuvien lehtitietojen mukaan Messi olisi lupautunut tällä kertaa Argentiinasta Boliviaan ajattavan Dakar Rallyn keulakuvaksi. Erityisesti ”kirpun” odotetaan olevan paikalla kun ralli pysähtyy ensimmäiseen leiriinsä miehen kotikaupunkiin Rosarioon. Ralli käydään tänä vuonna uudenvuoden vaihteessa, mikä tarkoittaisi sitä, että Messiltä jäisi edustustehtävien vuoksi mahdollisesti väliin ottelu Real Betisia vastaan joka on kaavailtu pelattavaksi joko 30. tai 31. päivä joulukuuta. Toinen mahdollisesti väliin jäävä ottelu olisi Katalonian paikalliskamppailu Espanyolia vastaan joka on tarkoitus pelata joko 2. tai 3. päivä tammikuuta.

Messin parhaat palat kuluvalta kaudelta.

Messin manageri kiistää

Aiemmin nimellä Paris-Dakar Rally tunnettu kisa on ajettu turvallisuussyistä vuodesta 2009 alkaen Etelä-Amerikassa. Rallikisan managerina toimiva Etienne Lavigne on kertonut julkisuudessa seuraavanlaisesti: ”Juttelin Messin kanssa toissayönä, ja hän lupautui olemaan rallikaravaanin mukana kun kahdessa eri vaiheessa. Olen todella hyvilläni siitä, että Messin pitää asioista kuten Dakar Ralli.”

Pian kyseisein julkisuuteen tulon jälkeen Messin taustaryhmä kuitenkin tyrmäsi koko asian. He totesivatkin espanjalaiselle Efe-lehdelle, etteivät he edes tiedä kuka on Etienne Lavigne. Tiedotteen mukaan Messi ei ole koskaan keskustellut mistään Dakar Rallya koskevista asioista. Messin taustajoukot pyysivätkin manageria oikaisemaan perättömät lausunnot, jotteivat ne herätä turhia ennakko-odotuksia Messin kotimaassa Argentiinassa. Nähtäväksi jää, että oliko asia täysin tuulesta temmattu markkinointitemppu vai onko Messi todella vierailemassa kotikulmillaan kesken kauden. Edellisen joulun Messi vietti nimenomaan Rosariosta, josta hän palasi viime hetkellä Espanjaan ennen ottelua Real Sociedadia. FC Barcelona valmentaja Luis Enrique ei pitänyt liian myöhään tulemisesta ja hän penkkitikin Messin kyseisessä ottelussa…

Sunnuntaina pelataan myös runsaasti jalkapalloa ulkomaalaisissa huippusarjoissa. Muun muuassa Englannin Valioliigassa Tottenham kohtaa Crystal Palacen ja Manchester United matkustaa Southamptonin vieraaksi. Lisäksi Liverpool saa vastaansa Norwichin.

Peliyhtiö Unibet lähettää valtavasti jalkapalloa ilmaiseksi live stream -palvelussaan.

Lue myös:
VIDEO: Messi osoitti todellista vastustajan kunnioitusta!