VIDEO: Kohuttu NHL-lupaus myöhästyi leiriltä - joukkueelta potkut!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Kanadalaisnuorukaisen ura New York Islandersissa päättyi lyhyeen.

New York Islandersin kiinnittämä Josh Ho-Sang oli vielä toissa vuonna maailman kovimman kiekkoliigan, NHL:n yksi varaustilaisuuden puhutuimmista pelaajista. Kanadalaishyökkääjä päätti lisätä itse vettä myllyyn myöhästymällä seuransa harjoitusleiriltä.

Ho-Sangia oltiin kuvailtu aikaisemmin hyvin itsevarmana ja jopa ylimielisenä. Amerikkalaismedian mukaan kanadalainen oli huonolla asenteella jo Islandersin kesän tulokasleirillä ja nyt harjoitusleiri päättyi ennen kuin se ehti edes hänen osalta alkaa.

Ho-Sangin ura jatkuu nyt OHL-seura Niagara IceDogsin vahvuudessa, jonne kanadalainen passitettiin pelaamaan.

Vaikka Ho-Songin ura ei ole vielä lähtenyt varsinaisesti edes käyntiin, kanadalainen on ollut aikaisemmin esimerkiksi hankaluuksissa Kanadan jääkiekkoliiton kanssa.

Ho-Sang olisi taitojensa puolesta yksi ikäluokan parhaimmista pelaajista, mutta muut seikat nousevat nyt turhan suureen valoon.

Kanadalaishyökkääjä nostettiin ennen kesän 2014 NHL Draftia kymmenen parhaan pelaajan joukkoon, mutta Islanders varasi hänet lopulta vasta numerolla 28. Viime kaudella hyökkääjä viimeisteli OHL:ssä 81 tehopistettä 60 ottelussa.

Katso tästä esimerkkiä Ho-Sangin pelillisistä taidoista:

Suomalaisvahti Islandersiin

New York Islandersin ympärillä käy tällä hetkellä kova kuhina. Sen lisäksi, että Ho-Songille annettiin lähtöpassit, saarelaiset päästivät Michael Grabnerin Toronto Maple Leafsiin ja tilalle saivat viisi pelaajaa. Yksi heistä on Christopher Gibson.

Gibson vietti Torontossa kaksi kautta, mutta ei päässyt Maple Leafs -miehistössä kuin luukkuvahdin rooliin. AHL:ssä Gibson on torjunut kahden kauden aikana noin 60 ottelua.

NHL:n runkosarja käynnistyy lokakuun 7. päivä. Järjestetyksessään kyseessä on maailman kovimman kiekkoliigan kausi numero 98. Peliyhtiö Veikkaushuone on mukana ensimmäisestä pelipäivästä lähtien.

Ennen NHL:n alkua jääkiekon suurkuluttajille tarjotaan jääkiekon SM-liigassa peräti seitsemän ottelun mittainen kierros. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Lahdessa, jossa viimeksi loistavan voiton Oulusta napannut Pelicans isännöi JYPiä.

Lue myös:
VIDEO: NHL.com ennakoi Suomen World Cup kokoonpanon!
Kenestä Liigakauden maalikuningas?