VIDEO: Mikko Koivu ja Mikael Granlund pähkäilevät MM-kutsua

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Minnesota Wildin suomalaishyökkääjät pähkäilevät MM-kutsua.

Minnesota Wildin asioista kirjoittava Star Tribune -lehden toimittaja Michael Russo kertoi eilen Twitterissä, että Jääkiekkoliitto on lähestynyt Mikko Koivua ja Mikael Granlundia tulevista lajin MM-kisoista.

Russo kertoi samalla, että kumpikaan pelaajista ei ole vielä päättänyt osallistumisestaan. Molemmat NHL-hyökkääjät olisivat luonnollisesti hyvin tervetulleita Leijoniin.

– Heidän päätöksentekoprosessinsa on kesken, Russo tviittasi.

Kaksikko oli Leijonien vuoden 2011 MM-kultajoukkueen avainhyökkääjiä, sillä Granlund kokosi yhdeksässä ottelussa tehopisteet 2+7=9 ja Koivu tehopisteet 2+6=8.

Puolestaan MTV Sport uutisoi niinikään keskiviikkona, ettei seuran kolmas suomalaissentteri Erik Haula ole saapumassa Leijoniin. Porilaisen jalka on miehen omien sanojensa mukaan niin huonossa kunnossa, että MM-kisat jäävät häneltä valitettavasti väliin.

 

Suomi julkistaa Kari Jalosen johdolla sunnuntaina lopullisen MM-kisajoukkueen. Tällä viikolla sinivalkoiset pelaavat Venäjää vastaan ja vielä ensi viikolla Yhdysvaltoja vastaan.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Nyt se on varmaa – Florida Panthersin hyökkääjät Leijoniin
VIDEO: KooKoolle huippulupaava puolustaja

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa