Koivu ja Lehtonen Leijoniin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/12/2012
Jaa tämä...

Mikko Koivu ja Kari Lehtonen vahvistavat Suomea kotikisoissa.

 

Minnesota Wildin kapteeni ja toiseksi paras pistemies Mikko Koivu sekä Dallas Starsin ykkösmaalivahti Kari Lehtonen vahvistavat Suomea MM-kotikisoissa.

Suomen joukkuetta vahvistavat NHL pelaajista nyt siis yhteensä viisi pelaajaa. Edellämainittujen kavereiden lisäksi mukana ovat myös Jussi Jokinen (Carolina Hurricanes), Lennart Petrell (Edmonton Oilers) sekä Petteri Nokelainen (Montreal Canadiens). Kaikki ovat mukana Suomen kohdatessa harjoitusotteluissa Valko-Venäjän 20.4. Raumalla ja 21.4. Tampereella. Suomi kohtaa tällä viikolla kaksi kertaa Norjan.

Suomen ja muiden maiden leiriryhmät/joukkueet näet täältä.

Unibet tarjoaa Suomen maailmanmestaruudelle kertoimeksi 5,50.

 

Myös muiden joukkueiden osalta alkaa tilanne hahmottua. Jääkiekon isoista maista Kanada on kasaamassa kovaa joukkuetta kisoihin. Anaheimin parivaljakko Ryan Getzlaf ja Corey Perry ovat mukana joukkueessa, kuin myös Edmontonin syömähampaat Jordan Eberle ja Ryan Nugent-Hopkins.

Toinen Pohjois-Amerikkalainen maa Yhdysvallat on liikkeellä viime vuotta paremmalla nipulla, ainakin paperilla, mielenkiintoinen nimi joukkueessa on ilman muuta Pelicansin Ryan Lasch.

Naapurimaa Ruotsilla on Suomen tavoin tällä hetkellä joukkueessa viisi NHL-miestä. Isoin pelote on varmasti Kari Lehtosen seurakaveri Loui Eriksson, joka oli päättyneellä kaudella Dallasin paras pistemies.