Mikko Koivu on nyt seuransa kaikkien aikojen tehokkain - "Tämä merkitsee minulle paljon" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Mikko Koivun tehoilta siivitti miehen Minnesota Wildin kaikkien aikojen pistepörssin ykköspaikalle.

Myös Mikko Koivu oli vahvasti esillä joukkueensa 6-0-murskavoitossa New York Islandersista. Wild-kapteeni nappasi ottelusta peräti kolme syöttöpistettä ja nousi tehojensa myötä Wildin seurahistorian parhaaksi pistemieheksi.

Koivu on ehtinyt pelaamaan NHL-jäillä toistaiseksi 588 ottelua ja koko uran pistetili näyttää lukemia 127+311=438. Wildin pistekunkun kruunua piti aikaisemmin päässään slovakkihyökkääjä Marian Gaborik.

– Tämä merkitsee minulle paljon ja on upea fiilis. Olen ollut samassa organisaatiossa pitkään ja pelannut upeiden pelaajien kanssa. Matkan varrella on ollut ylä- ja alamäkiä, kuten urheilussa aina on. Ohitan ”Gabbyn”, joka on aika hyvä maalintekijä, joten olen tehnyt jotain oikein, kommentoi Koivu ottelun jälkeen Star Tribune -lehdelle.

Koivu onkin nyt todellinen Mr. Wild, sillä kapteenin statuksensa lisäksi hän pitää nyt hallussaan myös ykköspaikkaa seuran kaikkien aikojen pistepörssissä. Ei sovi myöskään unohtaa, että Leijona-hyökkääjä on tahkonnut koko NHL-uransa pelkästään Wild-paidassa.

Tällä kaudella Koivu on pelannut 52 ottelua tehoin 8+32=40.

Katso Koivun viime yön tehoilut kokonaisuudessaan tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut