Video: Koivu tehoili Wildin voitossa - Granlundille jälleen paha tälli päähän! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/01/2014
Jaa tämä...

Mikko Koivun pisteputki sai jatkoa, kun Minnesota Wild kaatoi vieraissa Los Angeles Kingsin. Myös Erik Haula ja Mikael Granlund saivat kasvatettua pistetileään, vaikka jälkimmäisen ottelu päättyikin ennen aikojaan.

Minnesota Wildin kippari Mikko Koivu on johdattanut joukkojaan mallikkaasti viime ajat. Wild-kapteeni takoo tällä hetkellä tulosta kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa, jonka aikana hän on naputtanut kokonaistehot 2+7.

Kahdeksassa viimeisessä ottelussa Koivun tehomerkinnät ovat peräti 2+10.

Suomalaissentteri olikin näkyvästi esillä maanantain NHL-kierroksella, kun Wild kaatoi vieraskentällä Los Angeles Kingsin maalein 3-2. Koivu merkkasi kamppailussa tehot 1+1 ja miehen viimeistelemä osuma oli luonnollisesti ottelun voittomaali. Samalla Koivu pokkasi tililleen ottelun parhaan pelaajan tittelin.

Myös Mikael Granlund ja Erik Haula pääsivät ottelussa tehopisteille yksien syöttöpisteiden muodossa. Granlundin ottelu jäi kuitenkin harmillisesti kesken ennen aikojaan, kun nuorukainen sai jälleen kerran kovan tällin päähänsä.

Granlund meni taklaamaan Kings-hyökkääjä Jarret Stollia huonossa asennossa sellaisella seurauksella, että suomalaistaiturin pää osui ikävästi vastustajan olkapäähän. Tilanne tapahtui toisen erän lopulla eikä Wild-peluria nähty kentällä enää päätöserän aikana.

Granlund on ehtinyt kärsimään lyhyellä urallaan jo monen monta aivotärähdystä. Viimeksi hän kärsi aivotärähdyksestä joulukuussa 2013.

Katso ottelun huippuhetket tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut