NHL:n suomalaisseuran käskyttäjälle vankeusrangaistus!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaisille erityisesti Jere Lehtisen Dallas Stars aikojen seurakaverina tutuksi tullut Darryl Sydor on saanut vankilatuomion.

43 – vuotias entinen puolustaja suuruus ja nykyinen Mikko Koivun ja Mikael Granlundin  edustaman NHL-seura Minnesota Wildin apuvalmentaja on tuomittu vankeuteen 60 päiväksi. Tuomio langetettiin rattijuoppoudesta. Kuten Veikkaussivutkin uutisoi aiemmin kesällä, niin Sydor jäi kiinni humalassa ajamisesta elokuussa Minnesotan osavaltioon kuuluvassa Findleyssä. Mies huokaisi tuolloin virkavallan pilliin huimat 3,0 promillea. Oikeuden käynissä erittäin raskauttavaksi asianhaaraksi ja vankeustuomioita puoltavaksi seikaksi katsottiin se, että kaksinkertaisella Stanley Cup voittajalla oli rattijuoppouden aikana oma 12 – vuotias poika kyydissä, jonka hengen mies vaaransi hölmöilyllään. Sydor on jo kärsinyt osan vankilatuomiostaan ja suorittaa loput pienissä osassa seuraavan kolmen vuoden aikana.

Mies itse on kärsinyt tapauksesta, ja on hyvin pahoillaan toimistaan. ”Pyydän anteeksi perheeltäni, kavereiltani, Minnesota Wildilta ja seuran faneilta. Olen syvästi masentunut ja nöyrä toimintani takia” mies sanoi Minnesota Wildin Yhdysvaltalaismedioille toimittamassa tiedotteessa. Mies kertoo myös alkaneen jo parantua alkoholiongelmastaan, jonka vuoksi hän oli välittömästi kiinni jäämisensä jälkeen lähes kaksi kuukautta vieroitushoitolassa Kaliforniassa.

Peliurallaan liki 1 300 NHL-ottelua pelannut Sydor on ollut Minnesotan apuvalmentajana jo neljän vuoden ajan. Wild sanoi tiedotteessa jatkavansa organisaationa Sydorin tukemista parantumisessa. Miehelle on luvattu myös pitää paikka auki penkin takana siihen asti kun mies on valmis palaamaan töihin. Yksi suurimmista Sydorin tukijoista koko jupakan ajan on ollut Wildin kiistelty päävalmentaja Mike Yeo.

Huomio! Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Lisää uutisia:

KooKoo nappasi ison kalan!

VIDEO: Messi arvostelee Ronaldon elokuvatrailerin!

nhl-pro-nordicbet