VIDEO: Kolmen kovan kombinaatio - UFC, Unibet ja JVG Game Nights!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Kolme kovaa yhdistyy

Kolmen kovan kombinaatio on nyt totta. JVG, joka on tämän hetken Suomen suosituin yhtye, rikkoi juuri Spotifyssä yhden vuorokauden Suomen kuunteluennätyksen uutuusbiisillä Tarkenee. Unibetin maineen mainiona vedonlyöntifirmana tuntevat kaikki ja UFC-kuume on ollut nousussa jo pidemmän aikaa eikä vähiten uusimman UFC-tähtemme, Makwan Amirkhanin ansiosta.

JVG Game Nights tulee käsittämään useamman matsi-illan nyt loppukesän ja syksyn aikana. Ja jokaisella pelaajalla on mahdollisuus voittaa kutsu näihin haluttuihin tilaisuuksiin ja onnekkaat saavat kaksi lippua näihin huimiin tapahtumiin.

VIP Passit tullaan luonnollisesti arpomaan ja arpojen määrään sinä itse voit vaikuttaa. Jokainen kerta kun tähän skabaan rekisteröitymisen jälkeen betsaat vähintään viisi (5) euroa Pre Match tai Livevedoissa, saat yhden lipun arvontaan. Ja arvonnassa arvotaan sitten VIP –liput kahdelle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jos betsaat vetoihin 20 euroa, saat neljä lippua sen viikon arvontaan. Kampanja on voimassa neljänä viikkona:

15.7. – 21.7.2015

22.7. – 28.7.2015

29.7. – 4.8.2015

5.8. – 11.8.2015

Näin se toimii:

Tee tunnus Unibetille ja hyödynnä mainio talletusbonus. Muista myös riskitön mobiiliveto. Jos olet jo Unibet –betsaaja, rekisteröidy kampanjaan Unibet kampanjat –sivuilla. Lyö vähintään viidellä eurolla vetoa saadaksesi arpalipun, jolla voit puolestaan voittaa VIP-bilelipun Jare & VilleGallen peli-iltamaan yhdessä eturivin räppäreiden ja urheilufanien kanssa. Mitä enemmän betsaat, sitä enemmän arpalipukkeita saat. Tsekkaa tarkemmat speksit ja ohjeet Unibetin kampanjasivustolta.

UFC tarjoaa paljon pelattavaa

Loppuvuoden aikana tullaan jälleen näkemään mainio määrä UFC-taistoja ja mikä parasta, saamme nauttia myös upeista suomalaistaistoista. Lähin UFC-tapahtuma on lauantaina Glasgowssa järjestettävä UFC Fight Night, jossa Suomen Teemu Packalen tekee ensiesiintymisensä UFC-kehissä. Packalen on ottelussa Mickael Leboutia vastaan jopa suosikki, sillä Unibet antaa tuohon otteluun peruskertoimiksi 2.00 – 1.75, Packalenin hyväksi.

Glasgow’n ilta sisältää myös monia muita otteluita joihin löytyy paljon erilaisia vedonlyöntikohteita. Pääotteluna Michael Bispingin ja Thales Leitesin taisto, jonka on määrä alkaa kello 00:30 Suomen aikaa. Myös Evan Dunhamin ja Ross Pearsonin, Ivan Jorgen ja Joseph Duffyn otteluita on odotettu jo pidempään. Myös naisten puolella nähdään huippuottelu Joanne Calderwoodin ja Courtney Caseyn välillä.

Teemu Packalen nousee kehään alustavan aikataulun mukaan lauantaina kello 18:30.

Paina kuvaketta alla päästääksesi JVG -ländärille.

 

unibet-game-nights