lacazette arsenal chelsea

Köln - Arsenal 23.11.2017, Kölnillä vaikea kausi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Nyt Arsenal on hyvä vetokohde. Se pelaa tänään Eurooppa-liigassa Kölniä vastaan. Köln on Bundesliigan jumbojoukkue ilman ainuttakaan voittoa, Eurooppa-liigassa sillä on yksi voitto, silti Arsenalin voitosta saa kertoimeksi lähes 2.40 -lukemia. Pakkohan sitä on pelata.

Arsenal pelaa Eurooppa-liigaa kakkosmiehityksellään, mutta kyllä sen kakkosketjukin on erinomaisen hyvä. Mukana ovat olleet säännöllisesti muun muassa Olivier Giroud, Jack Wilshere ja Theo Walcott, eli maajoukkuetasoisia pelaajia. Tähän mennessä Arsenal on voittanut Eurooppa-liigassa kolmesti ja pelannut kerran tasan. Kölnin se voitti kotonaan 3-1.

Tämän illan ottelusta Arsenalin Walcott on ilmeisesti sivussa,mutta Danny Welbeck on taas pelikuntoinen, ja hänkin on yksi maajoukkuetason kaveri Arsenalin Eurooppa-liigan ryhmään. Edellä mainittujen kokeneiden pelaajien lisäksi Arsenal laittaa kentälle nipun nuoria lupauksia, jotka ovat pikku hiljaa murtautumassa ykkösjoukkueeseen. Ainakin Reiss Nelson ja Ainsley Maitland-Niles ovat olleet Eurooppa-liigassa erinomaisia. Jos Arsenal pelaa tänään Kölnissä samalla tasolla kuin aikaisemmin Eurooppa-liigassa, niin kyllä sen voittokertoimet ovat erinomaisia pelattavia.

Entäs motivaatio?

Ainoa kysymysmerkki Arsenalin illan ottelussa on se, että Arsenal on jo paikkansa jatkopeleihin varmistanut, ja Köln jahtaa edelleen lohkon kakkospaikkaa. Motivaatioetu on siis Kölnin puolella. Arsenal kuitenkin peluuttanee hyvää kakkosmiehitystä, muuten pelajille tulee pitkät ajat ilman tositoimia. Köln taas voi jo ajatella ensi viikonlopun Bundesliigan kotiottelua Hertha Berliniä vastaan. Kölnin seurajohto varmasti paljon mieluummin pitäisi Bundesliigan paikkansa kuin ottaisi jatkopaikan Eurooppa-liigassa.

Kölnin joukkueen ongelmat johtuvat osaltaan loukkaantumisista. Saksan maajoukkueen vasen laitapakki Jonas Hector on ollut sivussa melkein koko kauden, ja vielä Dominique Heintz sekä Simon Zoller ovat pudonneet pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle. Joukkueella on vielä pikkuvaivoista kärsiviä useampia, joten kovin paljon liikkumavaraa Kölnillä ei ole. Jos joukkue haluaa lepuuttaa avainpelaajia tärkeään Hertha Berlin -otteluun, niin sitten olisi kaivettava jo hyvin syvältä, juniorivarastosta asti.

Unibetin kerroin Arsenalin voitolle on 2.30, ja sen voi kupongille laittaa. Parempia lukemia saattaa löytyä, kun vetomarkkina elää päivän mittaan, tai sitten koko vedonlyöntiväki on samaa mieltä, ja Arsenalin kertoimet alkavat laskea.

Kölnin mahdollinen avaus: Horn; Klunter, Sorensen, Maroh, Rausch; Clemens, Lehman, Ozcan, Bittencourt; Osako, Cordoba

Arsenalin mahdollinen avaus: Ospina; Debuchy, Mertesacker, Holding; Maitland-Niles, Elneny, Willock, Nelson; Wilshere, Welbeck, Giroud

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot