Video: Leksa ja JJ kiskaisivat upeat maalit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Viime yön vilkkaalla NHL-kierroksella nähtiin lukuisia upeita suomalaissuorituksia. Suurimmat otsikot repivät Mikko Koivu ja Teuvo Teräväinen tehoilloillaan. Torontossa ja New Jerseyssä nähtiin kuitenkin upeat suomalaissuoritukset, kun Toronton Leo Komarov ja Floridan Jussi Jokinen tekivät komeat maalit mieheen.

KOMAROV, TORONTON MAALITYKKI

Toronto Maple Leafsin Leo Komarov pelaa elämänsä NHL-kautta. Viime yön 4-5 jatkoaikatappiossa San Jose Sharksille syntyi jo kauden yhdestoista maali, jolla Komarov johtaa joukkueen sisäistä maalipörssiä. Tehopisteitä on kasassa jo 18 ja uran piste-ennätys (26) on menossa murskaksi jo ennen kauden puolta väliä, jos ihmeitä ei satu.

Komarovin 2-2 tasoitusmaali syntyi, kun hän voitti hyökkäyspään aloituksen Nazem Kadrille, joka tiputti kiekon viivaan puolustaja Frank Corradolle, joka ampui päin Joonas Donskoita. Komarov nappasi irtokiekon, purjehti maalin kulmalle ja laittoi kiekon ranteella häkkiin.

Katso Komarovin maali tästä:

JOKINEN YKSIN LÄPI YLIVOIMALLA

Florida Panthersin Jussi Jokisen avausmaali syntyi hieman erikoisesti vierasottelussa New Jersey Devilsiä vastaan. Devils-puolustus torkahti alivoimalla ja Jokinen sai pystysyötön siniviivalle pakkien väliin ja pääsi yksin läpi. Jokinen kiskaisi kiekon ranteella yläpesään ohi hölmistyneen Cory Schneiderin. Kakkostähdeksi valittu Jokinen sai myös syöttöpisteen 0-4 johto-osumaan lopulta 1-5 vierasvoittoon päättyneessä ottelussa. Aleksander Barkov jäi tällä kertaa pisteittä.

Katso Jokisen maali tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Koivulla huikea ilta – neljä pistettä ja 150. maali!

Tampa Bay Lightning on menettämässä supertähtensä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa