VIDEO: Komarov jäätävän kovassa iskussa! - Kaksi maalia ja kuusi taklausta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Leksa Komarov jatkaa hirvittävissä liekeissä.

Leo Komarovin status Torontossa ei ole hiipumassa. Päinvastoin. Keskiviikkoyön kaltaiset esitykset nimittäin takaavat sen, että torontolaiset muistavat suomalaishyökkääjän nimen vielä hyvin pitkään.

Komarov tekaisi Pittsburgh Penguinsia vastaan pelatussa ottelussa nimittäin kaksi täysosumaa ja tuplasi samalla kauden maalimääränsä. Duunarilaituri on pelannut tällä sesongilla toistaiseksi 22 ottelua ja saalistanut tililleen tehot 4+12=16.

Tämän lisäksi Komarov väritti tilastojaan vieläpä peräti kuudella taklauksella.

Tätä vauhtia jatkaessaan Komarovilla olisi runkosarjan lopulla kasassa peräti 58 tehopistettä! Suomalaisen pistetahti onkin ollut kerrassaan käsittämätön, kun ottaa huomioon, ettei herra saa Maple Leafs -leirissä lainkaan ylivoima-aikaa.

Komarovin maalit eivät kuitenkaan siivittäneet Leafsia voittoon, sillä Penguins-hyökkääjä Blake Comeau ratkaisi matsin jatkoaikaosumallaan. Pingviinien suomalaispakki Olli Määttä jäi kamppailussa ilman tehomarkintöjä.

Ja eilenhän tosiaan kerroimme, kuinka Komarovin dominointi ulottuu nykyään myös kaukalon ulkopuolelle! Herra on nimittäin täysin omaa luokkaansa myös viiksi-osastolla näin Movemberin aikaan.

Katso Komarovin molemmat maalit tästä!

Ja tsekkaa matsin huippuhetket kokonaisuudessaan tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut