VIDEO: Komarov lensi suihkuun rumasta taklauksesta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Komarov taklasi suoraan leukaan

Toronto Maple Leafsin ja New York Rangersin välisessä ottelussa nähtiin ikävä tilanne, kun Maple Leafs -hyökkääjä Leo Komarov taklasi rumasti Rangers -pakki Ryan McDonaghia. Suomalainen nosti kyynärpäänsä suoraan Rangers -kapteenin leukaan, joten Komarov ohjattiin täysin ansaitusti suihkun puolelle.

Taklaus kuumensi Rangers -pelaajien tunteet, ja Kevin Klein yrittikin hakea Komarovia tappeluun, mutta suomalainen ei ollut tällä kertaa tanssituulella. Taklaus oli sen verran likainen, että pelaajien kuumentumisen ymmärtää. McDonagh oli juuri vähän aikaa sitten palannut kaukaloon aivotärähdyksen jälkeen.

Suomalaishyökkääjän taklaus kuumensi tunteet myös sosiaalisessa mediassa. New York Daily Newsin kiekkotoimittaja Pat Leonard kertoi Twitter-tilillään oman mielipiteensä tilanteesta.

– Komaroville ulosajo päähän kohdistuneesta taklauksesta. Mikä pelle, mies twiittasi

– Komarov otti useita potkuja ja haki sitä. Voi luoja, miten naurettavan ruma niitti. Pelikieltoa luvassa ”All-Star -pelaajalle”, Leonard jatkoi.

Leonard on New York Rangersin kiekkotoimittaja, mutta tässä ei tarvitse edes värilaseja sanoakseen, että taklaus oli ruma. Tilanne on NHL:n käsittelyssä, joten nähtäväksi jää, millainen pelikielto Komaroville leivotaan.

Katso tilanne tästä!

Tänään pelataan myös Liigaa! Lue tästä vihje KalPa – TPS-matsiin!

 

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa