VIDEO: Leo Komarov nousemassa kulttisuosioon Torontossa! - "Hän on mysteerinen mies"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Leksa Komarov on noussut Torontossa suureen suosioon.

Leo Komarov sulatti Toronto Maple Leafs -fanien sydämet jo ensimmäiselle keikallaan NHL-jäillä. Myös joukkuetoverit hehkuttivat tuolloin suomalaispelaajan räiskyvää persoonaa eikä ollutkaan ihme, että Maple Leafs -johto halusi kärrätä sähäkän hyökkääjän täksi kaudeksi takaisin NHL:ään.

Kanadalainen urheilukanava TSN tekikin vastikään mahtavan jutun Komarovista, jossa Leafs-pelaajien annetaan kertoa mielipiteensä suomalaisesta. Kommenteista päätellen Komerovin kulttistatus ei koske pelkästään joukkueen fanikuntaan vaan myös nykyisiä joukkuetovereita.

[ Tsekkaa vihjesivultamme ilmainen tärppi illan huippumatsiin Tappara-KärpätVoit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Monet Leafs-pelaajat näyttävätkin olevan edelleen ymmällään Komarovin tempauksista.

– Hän saa aikaan 80 prosenttia nauruista pukuhuoneessamme. Hän on kaveri, jonka kanssa ja jolle kaikki nauravat. Hän on iso palanen palapeliimme, Leafs-pakki Cody Franson heitti TSN:n jutussa.

– Hänellä on ilmiömäinen aksentti. Joistain hänen jutuistaan syntyy hokemia joukkueelle koko loppuvuodeksi. Hän puhuu kuutta kieltä tai jotain sinnepäin. Hän pystyy puhumaan vastustajalle kuin vastustajalle, tulivat he mistä päin maailmaa tahansa. Se on uskomatonta, puolustaja jatkoi.

Samaa linjaa jatkoivat myös tähtisentteri Nazem Kadri sekä Mike Santorelli.

– Häneltä tulee koko ajan tarinaa. Nautin hänen juttujen kuulemisesta, Kadri kertoi.

– Olen oppinut häneltä muutaman jutun, joita ei ehkä kannata sanoa kameralle. Hän on kyllä aika hauska kaveri, Santorelli taas latasi.

TSN:n jutussa Komarovia kuvataan ”mysteeriseksi mieheksi”. Suomalainen pääseekin yllättämään joukkuetoverinsa erilaisilla tempauksilla yhä uudestaan ja uudestaan.

– Joka kerta, kun lähdemme vieraskiertueelle, hän paljastaa itsestään uusia erikoiskykyjä. Kerran olimme menossa syömään ennen peliä, ja yhtäkkiä hän alkoi soittaa pianoa hotellin aulassa, Franson nauroi.

Katso TSN:n tekemä juttu tästä linkistä! (tsn.ca)

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut