Kontiola ankeana Torontossa - "Juuri nyt ei mene hyvin"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Petri Kontiolan suksi ei ole luistanut harjoitusleirilla suunnitellun tehokkaasti.

Toronto Maple Leafs -fanien sydämiin itsensä jo aiemmin pelanneella Leo Komaroville on satanut runsaasti kehuja seuran harjoitusleirin aikaan. Samaa ei kuitenkaan voida sanoa joukkueen toisesta suomalaishankinnasta Petri Kontiolasta.

Kontiola pelasi toisen ottelunsa Leafs-paidassa keskiviikkonayönä Suomen aikaa, kun joukkue kohtasi treenimatsissa Ottawa Senatorsin. Suomalainen sai ketjukavereikseen tähtihyökkääjät Phil Kesselin ja James van Riemsdykin, mutta kolmikon peli ei luistanut odotetulla tavalla.

[ Eilinen Serie A -vihje napsui eilen mallikkaasti maaliinsa! Tänään vihjeosastolla on tarjolla tipsit NFL:ään sekä VeikkausliigaanVoit myös poimia Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Kontiola kellottikin ottelussa lopulta vain 13 minuuttia peliaikaa eikä saanut tässä ajassa tililleen yhtäkään laukausta vastustajan maalia kohti.

Suomalaishyökkääjä antoi ottelun jälkeen TSN-urheilukanavalle paljon kertovia kommentteja omasta tilanteestaan Leafs-leirissä. Viesti oli selvä: nyt on pakko parantaa.

– Juuri nyt minulla ei mene kovin hyvin, tiedän sen itsekin. Siinäpä oikeastaan kaikki, silminnähden pettynyt Kontiola kommentoi toimittaja Jonas Siegelille.

Kysyttäessä sopeutumisvaikeuksista NHL-kaukaloon Kontiola vastasi lakonisesti:

– Hyvä pelaaja pystyy pelaamaan hyvin ihan missä vain.

Suomalaishyökkääjän suurimmaksi ongelmaksi NHL-paikan saavuttamisessa on muodostumassa hänen luistelunopeutensa. Ongelman on tiedostanut myös Leafs-luotsi Randy Carlyle, joka linjasikin, että Kontiolan suurin haaste on pysyä mukana NHL:n kovassa tempossa.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut