KooKoo hankki kanadalaisvahvistuksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: LIIGA

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 18.6.2015

Jääkiekon SM-liigaan ensi kaudeksi nouseva Kouvolan KooKoo on tehnyt sopimuksen Matt Watkinsin kanssa. Hyökkääjä saapuu Kouvolaan Itävallan liigasta, jossa hän pelasi vielä päättyneellä kaudella. 

Jääkiekon SM-liigan noussut KooKoo tiedotti torstaina, että ryhmä on hankkinut riveihinsä Matt Watkinsin. Kokenut kanadalaishyökkääjä saapuu Kouvolaan yksivuotisella sopimuksella.

– Watkins on kokenut ja työteliäs hyökkääjä, joka on tehnyt myös tasaisesti tulosta pisteiden muodossa viime kausina, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi seuran tiedotteessa.

Watkinsilla runsaasti kokemusta AHL:stä

Watkins on pelannut useita kausia AHL:ssä ja taustalta löytyy myös yksi NHL-ottelu Arizona Coyotesista kaudelta 2011-2012. Tehokkaimmalla AHL-kaudella kanadalainen teki 36 pistettä.

Viime kauden ajan Watkins pelasi Wien Capitalsin paidassa Itävallan pääsarjaa. Tuleva KooKoon hyökkääjä pääsi pelaamaan tuolloin myös CHL:ää. Watkins tehtaili Itävallan runkosarjassa 32 pistettä, pudotuspeleissä 11 pinnaa ja CHL:ssä neljä tehopistettä.

– Matt oli yksi johtavista pelaajista viime kaudella Wienin joukkueessa, joka ylsi aina sarjan finaaleihin asti ja osallistui myös koviin CHL-peleihin. Hän on hyvä aloittaja, joka pystyy pelaamaan hyökkäyspäässä sekä keskellä että laidassa, mikä antaa kokoonpanon suhteen mahdollisuuksia, Kultanen kommentoi.

Watkins saapuu Suomeen ja Kouvolaan heinäkuun lopulla tai elokuun alussa. KooKoolla on nyt kasassa sopimus kahden maalivahdin, kahdeksan puolustajan ja 13 hyökkääjän kanssa.

Tulevalla kaudella liigassa pelaa 15 joukkuetta, kun KooKoo liittyy mukaan. Kouvolalaiset avaavat liigaurakkansa vierasottelulla Lappeenrannassa SaiPaa vastaan. Heti seuraavana päivänä on vuorossa kotiavaus, jossa vastaan asettuu uudelleen Lappeenrannan ylpeys.

Vaikka jääkiekkokausi alkaa olla ohitse, on kiekkofaneilla silti jännitettävää, sillä edessä on vielä muun muassa kauden parhaan puolustajan ja tulokkaan valinnat. Katso Unibetin kertoimet Calder Memorial Trophy-ehdokkaille.

Lähde: KooKoo

Lue myös:
Ässille vahvistuksia rapakon takaa!
Teemu Selänteen kootut twiitit!