KooKoo - HC Keski-Uusimaa 20.12.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Ryöstääkö HC Keski-Uusimaa täyden pistepotin Kouvolasta?

KooKoo – HC Keski-Uusimaa, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,05 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,30 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Mestiksessä pelataan tänään neljä ottelua, Kouvolassa yhteen iskevät KooKoo sekä vieraaksi saapuva HC Keski-Uusimaa. Tiedossa on todennäköisesti suhteellisen runsasmaalinen kohtaaminen. Kyseessä on kahden erittäin hyvin tähän mennessä pelanneen joukkueen kamppailu. Sarjataulukosta KooKoo löytyy viidenneltä sijalta, kun taas HC Keski-Uusimaa pitää majaansa kolmannella sijalla. HC Keski-Uusimaa on tähän mennessä ollut uskomattoman hyvä, sillä vierasjoukkue on viimeistellyt jo yli sata maalia. Sitä voidaan pitää HC Keski-Uusimaan kohdalla fantastisena suorituksena. Edellisellä kierroksella KooKoo voitti Jukurit 3-1 maalein, mutta toisaalta KooKoo ei ole kuuteen päivään pelannut otteluakaan. Kotijoukkue on päässyt valmistautumaan tähän otteluun rauhassa. HC Keski-Uusimaa voitti keskiviikkona Peliitat 4-1 numeroin.

KooKoo sekä HC Keski-Uusimaa ovat olleet tähän mennessä erittäin runsasmaalisia joukkueita. Viidestä edellisestä ottelustaan KooKoo on pelannut kolmessa yli vaaditun maalimäärän sekä puolestaan HC Keski-Uusimaa samalla tavalla kolmesti. Kahteen edelliseen kotiotteluun KooKoo on viimeistellyt kahdeksan maalia – vastassa ovat olleet Mestiksen parhaimmistoon lukeutuvat Jukurit sekä TuTo. Tänään KooKoon on käytännössä voitettava tai muussa tapauksessa ero kärkinelikkoon kasvaa liikaa. Se tavallaan luo varmasti varovaisuutta KooKoon tekemiseen, mutta toisaalta maaliodotusarvoltaan silti tämä ottelu on kierroksen yksi runsasmaalisimmista. Perusasiat Kouvolassa on tällä hetkellä erittäin hyvin kunnossa, vaikka neljä ottelua ovatkin kotijoukkueelle tuottaneet vain yhden voiton.

HC Keski-Uusimaata on pakko ihastella – neljään edelliseen otteluun vierasjoukkue on jokaisessa kamppailussa viimeistellyt neljä maalia tai enemmän! Kahteen edelliseen otteluun HC Keski-Uusimaa on viimeistellyt vaatimattomasti kahdeksan maalia. Mikael Kotkaniemi voi olla HC Keski-Uusimaan päävalmentajana erittäin tyytyväinen alkukauden menestykseen, sillä alunperin suhteellisen kapeasta materiaalista on kasvanut erittäin tasainen ryhmä. HC Keski-Uusimaan joukkueessa ei ole vapaamatkustajia ja näin ollen vierasjoukkue illasta toiseen tekee jäällä paljon oikeita asioita. HC Keski-Uusimaan maalintekotaitoa on kehuttava, mutta toisaalta hieno asia vierasjoukkueen kannalta on myös se, että uusia loukkaantumisia ei ole. HC Keski-Uusimaa pääsee tähän otteluun samalla kokoonpanolla kuin Peliittoja vastaan. Vierasjoukkueella on kaksi voittavaa maalivahtia, joten siinä mielessä tiedossa on jännittävä kohtaaminen.

Veikkaussivut | Tuomas