IS: KooKoo kiinnitti ensi kaudeksi uuden veskarin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 03/08/2016
Jaa tämä...

Samu Perhonen Kouvolaan

Ilta-Sanomat uutisoi tänään, että KooKoon ensi kauden maalivahtiosasto vahvistuu Samu Perhosella. 23-vuotias veskari torjuu tällä hetkellä kiekkoja HPK:n riveissä. Perhonen aloitti kuluvan Liiga-kauden KalPan riveissä, mutta hän ehti pelata Kuopiossa ainoastaan 5 peliä ennen siirtymistään Hämeenlinnaan. Maalivahti on pelannut varsin kelvollisen kauden, sillä 25 ottelussa torjuntaprosentiksi on muodostunut 91,06.

Mikäli Ilta-Sanomien tiedot pitävät paikkansa, on KooKoon ensi kauden maalivahtikaksikko selvillä. Toisena maalivahtina jatkaa Juha Järvenpää, jolla on sopimus ensi kauden loppuun asti. Järvenpää on torjunut tällä kaudella KooKoo-maalilla 31 ottelua torjuntaprosentilla 92,2. 26-vuotias veskari onkin lähtökohtaisesti ykkösmaalivahti, vaikka Perhonen Kouvolaan saapuukin.

Perhosen kausi tulee päättymään HPK:n kanssa runkosarjaan. Tänään edessä on vierasottelu TPS:ää vastaan. KooKoon pudotuspelipaikka vaatisi puolestaan jo pientä ihmettä, joten myös Kouvolassa joudutaan kohta suuntaamaan katseet ensi kauteen. Tänään joukkueen on toivottava, että Sport ja Ässät häviäisivät omat ottelunsa, jotta pudotuspelipaikka olisi edes teoriassa mahdollinen.

Sarjanousija KooKoo voi olla jokatapauksessa tyytyväinen kauteensa, ja Järvenpää-Perhonen-maalivahtikaksikon varaan on hyvä lähteä rakentamaan ensi kauden joukkuetta.

Lue myös:

Venäläiskäryt jatkuvat – tennistähti kiinni dopingista

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa