5 syytä Kookoo pelaa pleijareissa kaudella 2015-16

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: WEB
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kohta on taas pitkä kesä takana. Toisilla joukkueilla kesä on ollut hieman pidempi kuin toisilla, mutta samaan aikaan lähdetään taas kehiin. Tai lähes samaan aikaan, sillä joukkueita on tällä kertaa 15 kappaletta, joten niistä ei millään saa tasapareja. Ainoastaan TPS huilaa päivämäärän 11.9., joka toki tunnetaan myös vuoden 2001 kaksoistornien romahduksesta. Saapas nähdä kuka avauskierroksella romahtaa?


Veikkaussivut.com  ruotii ennen kaudenalkua kaikki Liigajoukkueet ja pistää ne omaan järjestykseensä. Olemme kairanneet myös joukkueittain viisi asiaa minkä takia tulevalla liigakaudella joukkueelle tulee käymään näin. Kieli poskessa ja kiekko lavassa. 

Ensimmäisenä sarjassa on käsittelyssä KooKoo (lue täysipitkä kausiennakko täältä). No, tämä taitaakin olla se viimeinen kerta kun KooKoo on missään ensimmäisenä, sillä ei sarjanousijalle kunnian kukko tule laulamaan. Tässä KooKoon viisi pointtia joiden takia tai joiden ansiosta joukkueen sijoitus tulee olemaan Liigan häntäpäässä.

1. Maalivahtikaksikko Cloutier – Järvenpää. Treenimatsien perusteella Kouvolan Prismassa ja jäähallissa on avoimien ovien päivät, sen monta mustaa on verkon perukoilta treenimatseissa kaivettu. Mutta onko sittenkin huonot kenraaliharjoitukset merkki hyvästä ensi-illasta? Iloisesti heti ensimmäisessä matsissa tulee vastaan SaiPa, jolla treenikausi on mennyt varsin hyvin.

2. Tapparan kilometritehtaalta on saatu joukkueeseen Jarkko Malinen ja Josh Green. Toki hyvänä päivänä tämä kaksikko voi tehdä ihan mitä tahtoo, mutta onkohan ne päivät jo takana? Mielenkiinnolla seurataan ainakin Tapparan ja KooKoon välisiä taisteluita, on sinne hampaankoloon varmasti jäänyt muutakin kuin mustaamakkaraa.

3. KooKoon kannattajat. Jos oranssi on uusi musta, niin mikäs sitten oranssi-musta KooKoo on? Pudotuspelijoukkue? No ehkä jos yleisö saa jengin hurmokseen niin kuudella kenttäpelaajalla KooKoo voi olla kovakin kotijoukkue. Kouvolan betonipyhättö tulee varmasti olemaan monelle jengille ikävä paikka ja kotikannattajien tulee olla äänekkäästi mukana jos halutaan sijoituksen oleva joku muu kuin 15. Katso fani-klippi alhaalta.

4. Kapteeni Ari Vallin. Ari ”Swäng” Vallin valittiin joukkueen kapteeniksi, mutta onko kapteenilla vielä joukkueelle annettavaa? Ison uran tehnyt Valliin on varmasti esikuvana nuoremmille pelaajille, mutta liike moneen nuoreen peluriin verrattuna on jo iän myötä hidastunut. KooKoo on kuulemma lyhenne jostain, onko se tällä kaudella mahdollisesti Kokenut ja Kankea kuten kapteeninsa?

5. KooKoo GoGoGirls. No änkyttämiseksihän näiden cheerleadereiden esitteleminen menee. Toivottavasti vierasjoukkueiden keskittyminen sulaa näiden kissojen pyörimiseen, sillä KooKoo tarvitsee pinnoja himasta. Kouvola on tervetullut lisä Liigakiekkoon ja kyllähän Kouvolasta moni jengi ilman pinnoja poistuu.

 

Ennakoitu sarjasijoitus:                15., hyvällä pelillä voi jopa kolkutella säälipleijareiden ovia.

Pahimmat kilpakumppanit:        Sport ja Ilves, Kaakkois-Suomen mestaruustaistossa paikallisvastustaja SaiPa.

[interaction id=”55df4626d126414f21fc4490″]