Jääkiekon SM-liigassa kuusi ottelua - Kouvolassa hurja teurastus!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 01/09/2016
Jaa tämä...

Kouvolassa nähtiin täysin yksipuolinen näytös.

KooKoon ja SaiPan välistä jääkiekon SM-liigan ottelua seurannut 5600 silmäparia pääsivät todistamaan teurastusta, kun keltamustat nappasivat kolme pistettä murskaten sarjanousijan maalein 1-8.

KooKoon ensimmäinen voitto paikallispelissä jäi uupumaan, sillä SaiPa oli etenkin loistavan toisen erän myötä ylivoimainen. Toisen erän aikana lappeenrantalaiset onnistuivat maalinteossa viisi kertaa.

SaiPan parhaimmistoa olivat Kouvolassa David McIntyre ja Sam Lofquist. Myös Chad Rau kirjautti itselleen useamman tehopisteen.

KooKoon ainoa maali syntyi aivan ensimmäisen erän lopussa, kun Teemu Rinkinen onnistui maalinteossa Tuomas Huhtasen ja Julius Nyqvistin syötöistä.

Hurja määrä SaiPan kannattajia

SaiPa oli saanut Kouvolaan hurjan määrän kannattajia, sillä etukäteen arvioitiin, että paikalla olisi jopa 1500 keltamustien fania. Lappeenrantalaiset olivat saapuneet Kouvolaan junalla, ja heille oltiin varattu koko pääty Kouvolan jäähallista.

SaiPan kannattajien junamatkan suunnittelu lähti liikenteeseen jo heinäkuussa, ja lopulta viimeisille halukkaille ei ollut enään tilaa, vaan kannattajat joutuivat tarjoamaan eioota.

Illan muissa otteluissa Blues voitti TPS:n, Kärpät nappasi voiton HPK:sta ja HIFK kaatoi vähämaalisessa kamppailussa KalPan. Lisäksi JYP oli tyly vieras Ilvekselle ja Tappara jatkoi Pelicansin heikkoa pelivirettä.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana eri jääkiekkosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:
VIDEO: Suomalaiskomeetta mukaan NHL:n tähdistöpeliin
Ville Pokka hurjassa iskussa AHL-jäillä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa