KooKoo vahvistaa alakertaa tutulla ruotsalaispuolustajalla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Kouvolan ylpeys vahvistaa puolustusosastoaan.

Oulun Kärpissä ja HIFK:ssa pelannut ruotsalaispuolustaja Oscar Eklund liittyy KooKoon riveihin. Eklund ja KooKoo ovat tehneet loppukauden kattavan sopimuksen.

– Meillä oli neuvotteluyhteys Eklundiin jo pidemmän aikaa, mutta viime viikolla pääsimme viimein yhteisymmärrykseen ja Oscar saapui Suomeen maanantaina, kertoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

– Eklund pystyy vahvistamaan joukkuettamme sekä puolustus- että hyökkäyspelissä. Hän tuo meille lisää kiekollista osaamista, tulivoimaa hyökkäyssiniviivalle ja varmuutta puolustuspeliin, todettiin seuran tiedotteessa.

Puolustaja on suomalaisyleisölle tuttu SM-liigan osalta Oulun Kärpistä vuosilta 2011-2013 ja Helsingin IFK:sta kaudelta 2013-2014. Viime kauden Eklund pelasi kotimaansa pääsarjaa Brynäsin vahvuudessa.

– Tykkään Suomen Liigasta todella paljon ja halusin tulla täksi kaudeksi takaisin. Liiga tuntuu sopivan minulle ja pelityylilleni hyvin, Eklund kommentoi.

Eklund kokoonpanossa jo keskiviikkona?

Eklund on mukana keskiviikkona pelattavassa HPK-kamppailussa, jos pelilupa-asiat saadaan valmiiksi.

Eklund viiletti ensimmäiset harjoituksensa KooKoon mukana tiistaiaamuna. Oranssimustasta seurasta löytyi jo valmiiksi muutamia tuttuja kasvoja.

– En ole ehtinyt hirveästi tutustua ympäristöön, mutta joukkueessa näyttää olevan hyviä äijiä ja kaikki ovat olleet tähän asti mukavia minulle. Harjoittelin Ruotsissa itsekseni ja olin jäällä Djurgårdenin juniorijoukkueen kanssa. Ensimmäiset harjoitukset Kouvolassa olivat omalta osaltani aika kauheat, mutta en odottanutkaan vielä muuta, puolustaja naurahti.

– Pelasin Julius Nyqvistin kanssa HIFK:ssa ja Mikko Alikosken kanssa Kärpissä. Lisäksi olen tavannut Ari Vallinin muutamaan otteeseen.

SM-liiga jatkuu tiistaina neljällä ottelulla. Tampereella yhteen iskevät Ilves ja Ässät sekä Kuopiossa KalPa ja Tappara. Kahdessa muussa välienselvittelyssä Blues isännöi Lukkoa ja Kärpät kohtaa TPS:n.

Keskiviikkona SM-liigaa pelataan myös neljällä pelipaikkakunnalla. KooKoolla on tiedossaan kotiottelu HPK:ta vastaan, jolloin Eklund nähtäneen ensimmäistä kertaa kaukalossa.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
NHL-kiekko halutaan Las Vegasiin – Hanke etenee!
5 syytä, miksi Kärpät vie tälläkin kaudella Liigan mestaruuden!