KooKoo vahvisti Tappara-hyökkääjän sopimuksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Kova hankinta

Sarjanousija KooKoo tiedotti tänään hankkineensa Tappara-hyökkääjä Josh Greenin Kouvolaan. 37-vuotiaan kanadalaispelaajan siirrosta huhuttiin jo aiemmin, mutta nyt kaupalle saatiin myös virallinen vahvistus.

KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen on mielissään kouvolalaisten tuoreesta hankinnasta.

– Joshilla on valtavasti kokemusta ja hän tuntee jo Suomen sekä SM-liigan. Hän tiedostaa myös haasteet, joita kohti olemme menossa. Olen vakuuttunut, että Josh tulee olemaan joukkueelle erittäin iso johtaja niin pelillisesti kuin henkisestikin, Kultanen totesi seuran tiedotteessa.

Green on pelannut viimeiset kaksi kautta Tappara-paidassa, mutta nyt mies suuntaan uusien haasteiden pariin sarjanousijan riveissä. Päättyneellä Liiga-kaudella kanadalainen pelasi yhteensä 68 ottelua tehoin 15+19=34. Kokenut hyökkääjä on pelannut urallaan myös 358 NHL-ottelua pudotuspelit mukaan lukien.

Kanadalainen ei ole ainoa Tapparasta Kouvolaan siirtynyt hyökkääjä, sillä myös Jarkko Malinen nähdään ensi kaudella kouvolalaisten riveissä.

Sarjanousija saa Greenin tulon myötä rutkasti kokemusta ja johtajuutta pukukoppiinsa. Kanadalaishyökkääjä on tärkeä palanen KooKoon ensi kauden joukkuetta.

Lue myös:

Liigan kuumimmat siirtohuhut!

betway