VIDEO: KooKoolle huippulupaava puolustaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Kouvolalaisseura vahvistuu mielenkiintoisella puolustajalupauksella.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava KooKoo vahvistaa alakerran rivejään nuorella puolustajalupauksella Veeti Vainiolla. Sopimus hänen ja kouvolalaisseuran välillä on kaksivuotinen. Vainio on Columbus Blue Jacketsin viidennen kierroksen varaus viime kesän NHL-draftista.

– Vainio on 1997-ikäluokan kotimaisia kärkipakkeja. Veeti on isokokoinen ja pelirohkea tulevaisuuden huippupuolustaja. Olemme totta kai tyytyväisiä, että saimme hänet Kouvolaan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi.

– KooKoo oli Veetin, hänen taustajoukkojensa ja Columbus Blue Jacketsin edustajien mielestä miehelle tässä kohtaa paras paikka kehittyä matkalla kohti taalakaukaloita.

Vainio siirtyy KooKooseen toisesta SM-liigan seurasta, sillä hän pelasi aikaisemmin Bluesin vahvuudessa. Ensimmäiset Liiga-pelinsä Bluesissa kaudella 2014–2015 ja edelliskaudella pääsarjapelejä kertyi jo 30 kappaletta.

Vainio on ehtinyt myös menestymään, sillä uolustaja oli keväällä 2015 mukana myös alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa saavuttaneessa ryhmässä.

– Minulla on kovat odotukset KooKoota ja seuraavia kausia kohtaan. Tulen tekemään kaikkeni, jotta saisin ansaittua pelipaikan ja pääsisin pelaamaan paljon, puolustaja totesi.

 

SM-liigan kausi on tullut päätökseen, kun Tappara pääsi juhlimaan Hakametsän illassa Suomen mestaruutta. Raportin eilisen tapahtumista löydät tästä. Vainion uudelle seurallekin kausi oli onnistunut, vaikka kouvolalaiset eivät päässeet pudotuspeleihin.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: KooKoo tiedote

Lue myös:
SaiPa vahvistuu tutulla hyökkääjällä
VIDEO: KalPalle mieluiten vahvistus – Tommi Jokinen palaa kotiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa