VIDEO: Koomikko Steve Carell paljastaa miten maalivahdit treenaavat yksin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Tiedät varmasti sen tunteen, kun olet hyvissä ajoin pelipaikalla ennen muita. Vedät luistimet jalkaasi vielä tyhjällä jäähallilla tai ulkojäillä ja menet vetämään ensimmäiset piirrot jäähän. Sen jälkeen otat kiekon lapaasi ja teet muutamat kynät, jotka saisivat muut haukkomaan henkeään. Hetken kikkailtuasi heität vielä pari kolme laukausta aivan yläputken alle tai tolpan juureen. Tunnet olevasi tänään pitelemätön ja todella hyvällä peli päällä. Mutta oletko koskaan miettinyt mitä maalivahti tekisi samassa tilanteessa. Mitä tapahtuisi, jos maalivahti saisi tyhjän jään, ihan vaan omaan käyttöönsä?

Hollywood-koomikko ja muun muassa Konttori-sarjan jenkkiversiosta hyvin tunnettu näyttelijä Steve Carell on kuvannut näitä yksinäisen maalivahdin tuntoja huikeassa sketsipätkässä jo kymmenen vuotta sitten. Alla olevalla videolla Carrell näyttää sen karun totuuden, miten maalivahti treenaa jäällä ”all by himself”. Onko sinulla tuttuja jotka harjoittelevat näin?

 

NHL-kauden alkuun on vielä ikuisuus, mutta jääkiekon World Cup on täällä pian. Käy katsomassa minkä maan peliyhtiö NordicBet uskoo voittavan turnauksen.

Lue myös:

VIDEO: UUDESSA ÄNÄRISSÄ VOIT JUHLIA KUTEN SELÄNNE

OLETKO KUULLUT ENNEN NÄISTÄ JÄÄKIEKKOILIJOISTA?

 

 

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
100€ Ensitalletusbonus
Pelaa