KooTeePee - SJK 22.9.2013 | Ykkönen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko SJK arvokasta vierasvoittoa Kotkassa?

KooTeePee – SJK, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 4,00 | 3,50 | 1,80 

 

 

Jalkapallon miesten Ykkösen ottelutarjontaa, Kotkassa yhteen iskevät KooTeePee sekä vieraaksi saapuva SJK. KooTeePee on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, mutta kärkikaksikkoon matkaa on kotijoukkueella jo aivan liikaa. SJK on toinen näistä kärkikaksikon joukkueista ja itseasiassa SJK:lla on kaikki avaimet Ykkösen mestaruuden voittamiseen. SJK on tällä hetkellä kaksi pistettä edellä toisena olevaa FC Hakaa ja toisekseen valkeakoskelaisryhmä on pelannut ottelun SJK:ta enemmän. SJK on materiaaliltaan Veikkausliigaan kuuluva ryhmä ja ehdottomasti onkin selvää, että tällä kaudella SJK:n ainoa tavoite olikin tai on edelleen Ykkösen mestaruuden voittaminen.

SJK on kulkenut viime aikoina voitosta voittoon, edellisestä pistemenetyksestäkin on hurjasti aikaa! SJK on edellisessä viidessä ottelussaan joutunut päästämään ainoastaan yhden osuman maaliinsa ja sitähän voidaan pitää käsittämättömän vakuuttavana suorituksena. SJK voitti edellisellä kierroksella kotonaan OPS:n 1-0 maalein. Viisi edellistä ottelua sisältävät myös esimerkiksi 1-3 maalein vierasvoiton Ilvestä vastaan sekä PK-35:sesta otettu voitto 4-1 numeroin.

KooTeePeen viime aikojen pelivire ei lupaa lainkaan hyvää tähän otteluun, sillä viidestä viime ottelusta KooTeePee on onnistunut voittamaan vain kaksi ottelua! KooTeePeen puolustus oli viimeksi suurissa ongelmissa keskikastin Viikinkejä vastaan 3-1 maalein tappioon päättyneessä ottelussa. Lähtökohtaisesti KooTeePee tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta tällä hetkellä SJK:lle ei löydy Ykkösen joukkueista pysäyttäjää.

Veikkaussivut | Tuomas