Bluesin tyhjennysmyynti jatkuu - jälleen useampi pelaaja vaihtanut maisemaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 12/08/2015
Jaa tämä...

Espoolaisseuran tyhjennysmyynti jatkuu edelleen.

Espoon Bluesin tyhjennysmyynnille ei näy vieläkään loppua, sillä tiistain aikana maisemaa ovat vaihtaneet hyökkääjä Roope Talaja, joka lähtee Espoosta siirtyen Jokerien KHL-miehistöön yhdessä Ville Korhosen kanssa, jonka uusi pelipaikka löytyy Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta.

Talaja, joka on uusin muualle siirtynyt pelaaja, on ollut tällä kaudella Bluesin toiseksi tehokkain pistemies. Hän on viimeistellyt 27 ottelussa tehot 5+8=13. Talaja ei ole tiistaina Bluesin kokoonpanossa, kun espoolaisseura kohtaa Kärpät CHL:n puolivälierissä.

Aiemmin Bluesista ovat lähteneet puolustaja Olli Malmivaara ja hyökkääjistä Kai KantolaSiim Liivik ja Kim Hirschovits. Myös seuran toimistolla ovi on käynyt, kun Jarmo Koskinen jätti tehtävänsä. Hirschovitsille lähtö Espoosta ei ollut helppo päätös.

– Minulla on Espoossa tietysti paljon hyviä ystäviä ja olen pahoillani heidän puolestaan, että tilanne on tuollainen. Blues oli minulle paljon enemmän kuin pelkkä työpaikka.

– Aina kun lähden johonkin mukaan, laitan kaiken likoon. Siksi lähtö Bluesista ei ollut helppo. Jos olisi ollut, silloin olisi voinut katsoa peiliin ja miettiä, miten sitoutuneesti oli tehnyt hommia aiemmin, mies päätti.

Bluesin päävalmentajakin vaihtamassa maisemaa

Bluesin päävalmentajankin paikalla tulee tapahtumaan muutoksia, sillä Jyrki Aho on siirtymässä Ässien päävalmentajaksi. Aho valmentanee espoolaisseuraa vielä tämän kauden ajan, mutta ensi kaudella hänet nähdään porilaisseuran penkin takana.

Ässät kävi pitkään neuvotteluja Pekka Rautakallion kanssa, mutta seurajohto ei päässyt miehen kanssa yhteisymmärrykseen, ja näin ollen Ahosta tulee seuraava patapaitojen käskijä.

Aho on saanut Bluesin materiaalista valtavasti irti siihen nähden, että mikä espoolaisseuran tilanne onkaan.

HIFK:n kannattajilta mahtavaa tukemista

Bluesin tunnelissa näkyy kuitenkin myös hieman valoa. HIFK:n kannattajaryhmä ostanut tuhat pääsylippua seuraavaan Blues-HIFK-peliin. Kamppailu pelataan Espoossa tammikuun loppupuolella.

– Koska paikallinen kilpailija tekee hyvää jääkiekon kiinnostavuudelle pääkaupunkiseudulla, haluamme näyttää suurella fanijoukolla, miten tärkeä naapurikaupungin oma jengi on myös stadilaisille IFK-kannattajille, HIFK Fan Club kertoo tiedotteessaan.

Blues pelaa CHL-ottelun jälkeen seuraavan kerran perjantaina, jolloin SM-liigasta vieraaksi saapuu jälleen Kärpät.

Peliyhtiö Guts tarjoaa erinomaiset kertoimet jääkiekkosarjoihin ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Blues tiedotteet

Lue myös:
Kalpa on pysäyttämätön vieraskaukaloissa
Klassikkovideo: Ron Hextall tekee maaliin Boston Bruinsia vastaan vuonna 1987

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa