Korihait - Kauhajoen Karhu 20.11.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Kumman tappioputki päättyy illan tv-kamppailussa?

Korihait – Kauhajoen Karhu, merkki 2, kerroin
Korihait (+5,5 pistettä) – Kauhajoen Karhu, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,45 | 1,48

 

 

Sarjataulukossa kymmenentenä oleva Uudenkaupungin Korihait isännöi illan Korisliigan tv-ottelussa vieraaksi saapuvaa Kauhajoen Karhua. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä viidenneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kymmenen pistettä Kauhajoen Karhun eduksi. Lähtökohtaisesti Korihaiden alkukausi on ollut täynnä vastoinkäymisiä. Korihait on pystynyt kymmenestä ottelustaan saalistamaan vain kaksi voittoa. Viimeksi Korihait pelasi hyvän ottelun Nilan Bisonsin vieraana, mutta faktaa on se, että edellisestä viidestä ottelusta Korihait ei ole pystynyt saalistamaan ensimmäistäkään voittoa.

Kauhajoen Karhu on jumittunut kahden ottelun tappioputkeen, mutta toisaalta materiaaliltaan Kauhajoen Karhu on joukkueista huomattavasti laadukkaampi – kaiken järjen mukaan vierasjoukkueella pitäisi olla tänään erinomaiset mahdollisuudet palata takaisin voittojen pariin! Kauhajoen Karhu nolasi itsensä viime kierroksella häviämällä Tampereella Pyrintöä vastaan vaatimattomasti 107-76 numeroin. Kauhajoen Karhun puolustus ei toiminut Tampereella lainkaan, mutta toisaalta vastustajan taso on nyt täysin eri luokkaa. Pyrintö kulkee tällä hetkellä täysin omassa luokassaan, kun taas Korihait ei tunnu saavan voittoja vahingossakaan. Tämä on kolmas vierasottelu Kauhajoen Karhulle putkeen, mutta toisaalta Korihait ei ole kotietuaan pystynyt hyödyntämään juurikaan millään tavalla – vaikkakin molemmat alkukauden voitot ovat tulleet kotiyleisön edessä.

Ennen muutaman ottelun tappioputkea Kauhajoen Karhu oli erinomaisessa pelivireessä, sillä alla oli neljä voitettua ottelua putkeen! Nyt olisi Kauhajoen Karhulla enemmän kuin hyvä tilaisuus siispä palata takaisin voittojen pariin. Tätä helpompaa vastustajaa Kauhajoen Karhu saa metsästää, sillä Korihait on ollut niin surkea. Viime kierroksella Korihait taisteli Loimaalla hyvin, mutta Nilan Bisonsin keskittyminen on viime viikkoina ollut varmasti täysin kansainvälisissä otteluissa. Kauhajoen Karhu matkustaa tähän otteluun lähs parhaalla kokoonpanolla. Quincy Hankins-Cole on tänään sivussa, mutta Niko Mattilakin on ilmeisesti jälleen vierasjoukkueen käytettävissä. Kauhajoen Karhun valmennus tuntee Korihaiden valmennuksen äärimmäisen hyvin, joten pelillisesti Korihait ei pääse vierasjoukkuetta tänään yllättämään.

Veikkaussivut | Tuomas