Korikobrat - Kauhajoki 20.2.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Ärsytetty Kauhajoki matkustaa Lapualle.

Korikobrat – Kauhajoki, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,96 | 1,76 

Korisliigaa, Lapualla yhteen iskevät Korikobrat sekä vieraaksi saapuva Kauhajoen Karhu. Kyseessä on ehdottomasti kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista. Korikobrilla on alla 103-93 numeroin tappio Joensuusta Katajaa vastaan. Korikobrat pystyi pitämään ottelun yllättävän hyvin tasaisena, mutta varmasti jokainen Korisliigaa seuraava tietääkin, että Katajalla oli muutamaa päivää myöhemmin tiedossa tärkeä ottelu EuroChallengessa. Kauhajoen Karhu hävisi viimeksi kotonaan Lappeenrantaa vastaan selkein numeroin ja kokonaisuudessaan Karhun tulee parantaa paljon tähän otteluun. Karhu ei pelannut Lappeenrantaa vastaan lainkaan omalla tasollaan ja etenkin ottelun alku oli aivan karmea.

Karhulta loukkaantui Lappeenrantaa vastaan kaksi tärkeää pelaajaa. Niin Henri Hirvikoski kuin myös Jonathan Bullock ovat todennäköisesti sivussa tästäkin ottelusta. Etenkin Bullockin poissaolo on ehdottomasti merkittävä menetys Karhulle. Joka tapauksessa kuitenkin Karhu esittelee ottelussa uuden pelaajanHaminn Quaintance pelaa ensimmäisen kerran vierasjoukkueen kokoonpanossa. Quaintance korvaa tällä hetkellä toistaiseksi sivussa olevaa Tremaine Fordia.

Kauhajoki on poissaoloista huolimatta selkeä suosikki vieraissakin! Lappeenrantaa vastaan esitys oli onneton, mutta materiaali Kauhajoella on erittäin laadukas eikä tuosta Lappeenrantaa vastaan pelatusta ottelusta voi tehdä suuria johtopäätöksiä. Karhu on erinomainen valinta vetokupongille!

Veikkaussivut | Tuomas