Korikobrat - Vilpas 20.3.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko Vilpas nappaamaan sarjanousijalta tärkeät pisteet?

Korikobrat – Vilpas, merkki 2, kerroin 
Korikobrat – Vilpas (+6,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,30 | 3,20 

Korisliigaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Korikobrat sekä Vilpas. Kerroinasettelu kohteessa herättää mielenkiintoa. Sarjataulukossa Korikobrat on kahdeksantena, Vilpas on puolestaan kymmenentenä. Ottelussa on valtavat panokset, sillä Vilpas ei voi missään tapauksessa ottelua hävitä. Korikobrat on juuri kahdeksantena, eli kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Jos Vilpas haluaa taistella pudotuspelipaikasta, nyt on voitto yksinkertaisesti otettava. Siihen mahdollisuudet ovat joka tapauksessa hienot. Korikobrat pelasi viime kaudella sarjaporrasta alempana, joten heti siinä on yksi syy siihen, että miksi kotijoukkue on laitettu liian selkeäksi suosikiksi. Toiseksihan samalla Korikobrien hienoihin peliesityksiin on reagoitu liikaa. Tokihan hieno voitto Tampereen Pyrintöä vastaan nosti Korikobrien itseluottamusta, mutta eihän nyt Lappeenrannan tai Korihaiden voittoa voi pitää millään tavalla erikoisena suorituksena.

Korikobrien perusviisikkohan kestää melko hyvin vertailua muiden joukkueiden kanssa, mutta lähtökohtaisesti Vilppaan kertoimet nousevat erinomaisiksi peli-ideoiksi – Vilpas ei missään tapauksessa voi olla näin selkeä altavastaaja. Mielenkiintoinen ottelu on ehdottomasti tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas