Koripallon Euroliiga käyntiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2012
Jaa tämä...

Euroliigassa tällä kertaa useampi suomalaispelaaja.

Koripallon Euroliiga pyörähtää käyntiin tämän viikon torstaina. Tällä kertaa turnaus on myös suomalaisille katsojille erityisen mielenkiintoisen, sillä mukana on useampi suomalaispelaaja. Kolme meidän maajoukkueemme pelaajaa, niin Petteri Koponen, Sasu Salin kuin myös Teemu Rannikko ovat kaikki mukana tässä kovatasoisessa kilpailussa ja näin ollen seurattavaa riittää!

Turnauksesta tulee tälläkin kertaa varmasti kovatasoinen. Mukana ovat mm. Espanjan ACB -liigasta Real Madrid, Regal Barcelona sekä yllätysvalmis Unicaja Malaga. Puolestaan Venäjältä turnaukseen osallistuu yksi voittajasuosikeista, CSKA Moskova. Kreikkalaiset ovat aina olleet hyviä ja tälläkin kertaa mukana ovat vanhat tutut Olympiakos Pireaus sekä Panathinaikos. Italian jättiläinen Montepaschi Siena puolestaan on varmasti yksi mustista hevosista menestymään jopa Final Fourissa. Myöskään Israelin jättiläistä, Maccabi Electraa ei missään tapauksessa pidä unohtaa, kun puhutaan joukkueista neljän parhaan joukossa!

Heti torstaina tarjoillaan suomalaisille paljon seurattavaa, sillä Petteri Koposen edustama venäläisseura BC Himki matkustaa Turkkiin Fenerbachen vieraaksi. Perjantaina tarjotaan kuitenkin ehdottomasti koko ensimmäisen kierroksen huippukamppailu, kun vastakkain Espanjassa asettuvat Real Madrid sekä Panathinaikos!

Veikkaussivut tarjoaa vihjeet heti ensimmäiselle kierrokselle! 

CSKA Moskova – Lietuvos Rytas
Fenerbahce – Khimky

Veikkaussivut | Tuomas